Los Cristianos naar San Sebastian de la Gomera Veerboot

De Los Cristianos San Sebastian de la Gomera veerdienst verbindt Tenerife met La Gomera en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Naviera Armas veerdienst gaat tot 3 keer per dag met een vaartijd van ongeveer 1 uur Terwijl de Fred Olsen Express veerdienst loopt tot 4 keer per dag met een duur van 50 min.

Dus dat is een totaal van 49 overtochten per week op de Los Cristianos San Sebastian de la Gomera route tussen Tenerife en La Gomera. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Los Cristianos - San Sebastian de la Gomera Veerbootmaatschappij

 • Naviera Armas
  • 3 Afvaarten / Dag 1 uur
  • Prijsaanvraag
 • Fred Olsen Express
  • 4 Afvaarten / Dag 50 min
  • Prijsaanvraag

Gemiddelde Los Cristianos San Sebastian de la Gomera tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Los Cristianos San Sebastian de la Gomera boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Los Cristianos San Sebastian de la Gomera Veerboot klantenrecensies

 • "Gratis uurwijziging "

  Ons vertrek naar La Gomera vanuit los cristianos was voorzien om 19u, we waren vroeger en ter plaatse is ons ticket omgeboekt naar 14u, en gratis. Uur wijzigen via deze site, directferries nl, kost wel geld.

  'Anonieme' reisde mee op de route Los Cristianos San Sebastian de la Gomera met Fred Olsen Express

  Lees meer Lees minder
 • "Snelle overtocht"

  Vlotte incheck, vaart goed op tijd, vriendelijk personeel

  'Gerrit' reisde mee op de route Los Cristianos San Sebastian de la Gomera met Naviera Armas

  Lees meer Lees minder
 • "ouder echtpaar"

  Goed geregeld en rustig verlopen.

  'Henricus' reisde mee op de route Los Cristianos San Sebastian de la Gomera met Naviera Armas

  Lees meer Lees minder
 • "Zeer goed"

  Niets op aan te merken

  'Anonieme' reisde mee op de route Los Cristianos San Sebastian de la Gomera met Naviera Armas

  Lees meer Lees minder

Los Cristianos Gids

Los Cristianos is een stad en haven op het eiland Tenerife, één van de Canarische Eilanden. Het centrum van de stad ligt rond de baai van Los Cristianos, maar wordt geleidelijk uitgebreid naar het binnenland. De stad heeft een geschiedenis van de toeristische boom van de late 20e eeuw, die ook te zien is in de oudere gebouwen. De stad heeft twee stranden van zwart vulkanisch zand en vele bars, restaurants en clubs die bezoekers verwelkomen het hele jaar door. In de promenade gebied vindt u veel winkels, waaronder boetiekjes, designer labels en andere grote plaatsen om een koopje te ontdekken.

Volg de promenade naar het westen en Los Cristianos past in Playa de las Americas, genaamd de partij hoofdstad van Tenerife dankzij zijn onbezonnen nachtclubs, maar ook nog een opvallende selectie van winkels. Voor iets meer ingetogen, neem de veerboot naar het eiland La Gomera, die een reistijd van ongeveer 70 minuten heeft, waar je regenwouden kunt vinden.

Vanuit de haven van de stad, kunnen veerboten worden genomen naar Valverde, San Sebastián de la Gomera en Santa Cruz de La Palma.

San Sebastian de la Gomera Gids

De Spaanse stad San Sebastián de La Gomera is de hoofdstad van het eiland La Gomera op de Canarische Eilanden. Het is ook bekend als "Isla Colombina" vanwege de historische banden met de ontdekking van Amerika. De stad groeide rond een natuurlijke baai en aan deze dag heeft vele plaatsen en monumenten van belang, zoals de kerk van La Asunción, de Pozo de la Aguada en de Torre del Conde (Toren van de graaf) bewaard gebleven. De stad heeft uitstekende bezoeker faciliteiten aanbieden van een breed scala aan recreatieve activiteiten, waaronder de kans om allerlei watersporten te beoefenen in het havengebied. Binnenland, wandelen of fietspaden zijn de beste manieren om de enorme bergachtige landschap van La Gomera en enkele van haar natuurlijke schatten, zoals de Majona Nature Reserve en het Nationaal Park van Garajonay verkennen.

Er zijn dagelijkse overtochten naar het naburige eiland Tenerife, en diensten per catamaran rond het eiland zijn ook beschikbaar vanuit de haven.