COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Barcelona - Alcudia is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Waarom boeken bij
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.

Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor

We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Alternatieven voor Barcelona - Alcudia

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Spanje naar Mallorca.

Aan boord van de schepen

Barcelona - Alcudia Veerbootmaatschappij

  • 11 Sailings Weekly 5 hr 30 min
  • Get price
  • 5 Sailings Weekly 5 hr
  • Get price
  • 4 Sailings Weekly 5 hr 30 min
  • Get price

Barcelona Alcudia Veerboot klantenrecensies

 • "good ferry"

  Personel is helpfull and the ferry is clean. The depature and arrival time is accoording the ferry plan.

  'Martin i Soler' travelled on Martin i Soler

  Lees meer Lees minder
 • "Heerlijk naar Mallorca"

  Reis goed verlopen. Vooral terug ging lekker snel. Bediening goed. Alleen hamburger op dek was van minder goede kwaliteit. Iets meer tijd aan besteden op de grill.

  'Martin i Soler' travelled on Martin i Soler

  Lees meer Lees minder
 • "Nice and helpful Staff."

  Very nice, pro-active and helpful Staff on board, this also on the nightly boattrip to Alcudia. Great VIP seats with power for laptop. WiFi on request. Clean.

  'Martin i Soler' travelled on Martin i Soler

  Lees meer Lees minder
 • "Geweldig"

  Heb het prima naar mijn zin gehad en de volgende keer weer via Balearia

  'Bahama Mama' travelled on Bahama Mama

  Lees meer Lees minder

Barcelona naar Alcudia Veerboot

De Barcelona Alcudia veerdienst verbindt Spanje met Mallorca en wordt momenteel aangeboden door 3 veermaatschappijen. Balearia varen tot maximaal 11 keer per week, Trasmediterranea 5 keer per week & de veerdienst van Trasmed GLE vaart tot maximaal 4 keer per week.

Er is een totaal van 20 overtochten per week op de Barcelona Alcudia route tussen Spanje en Mallorca en met 3 veermaatschappijen is het raadzaam om allen te vergelijken en ervoor te zorgen dat u het beste tarief krijgt voor het moment dat u wilt reizen.

Barcelona Gids

De prachtige stad Barcelona is de hoofdstad van de autonome regio Catalonië in Spanje. Barcelona is na Madrid de tweede grootste stad van het land. De stad ligt aan de kust, tussen de mondingen van de rivier de Llobregat en de rivier de Besos, en grenst in het westen aan de bergketen de Serra de Collserola. Barcelona kent veel bezienswaardigheden waaronder de Barri Gotic (Gotische wijk) die bekend staat om zijn Middeleeuwse gebouwen. De belangrijkste toeristische attractie is de Sagrada Familia. De bouw van deze basiliek, naar ontwerp van Antoni Gaudi, begon in 1882 en moet nog steeds worden voltooid. In Barcelona vinden jaarlijks vele handelsbeurzen en tentoonstellingen plaats. Daarnaast speelt de stad een belangrijke rol op het gebied van sport, mode, wetenschap en kunst.

De haven van Barcelona beschikt over drie terminals. Dagelijks vertrekken hier veerdiensten naar Mallorca, Genua, Ibiza en Marokko (Tangier Med). De haven is ook een vertrekpunt van cruises over de Middellandse Zee. De veerhaven bevindt zich relatief dicht bij het centrum.


Alcudia Gids

De Balearen stad van Alcudia is de belangrijkste toeristische bestemming op het eiland op het Spaanse eiland Mallorca. De oude stad heeft een 14e-eeuwse muur en het is mogelijk te intensiveren op de muur en volg het bijna allemaal rond het dorp. Er zijn resten van een Romeinse stad, net buiten de middeleeuwse stadsmuren, in de voorkant van de kerk van St. Jaume, die behoren tot de oude stad van Pollentia. Ten noorden van de stad is een stier ring die teruggaat tot de 19e eeuw. De oude stad herbergt een markt op zondag en dinsdag het hele jaar door en binnen de muren zijn er diverse populaire restaurants en bistro's bekend om goede huisgemaakte gerechten in kleine instellingen. In Port d'Alcudia merendeel van de restaurants bevinden zich rond de jachthaven.

De haven van Alcudia heeft veerdiensten vanaf Barcelona, Denia en Valencia. De normale reistijd is 7 uur, maar dit kan worden verminderd tot 3 uur als een Fast-Ferry genomen. Het is goedkoper om per boot naar het eiland te reizen.