COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Algeciras - Tanger Med is een van onze drukste routes - afvaarten worden in de drukke periodes regelmatig uitverkocht
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Waarom boeken bij
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.

Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor

We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Algeciras naar Tanger Med Alternatieven

Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van Spanje naar Marokko pagina.

Algeciras - Tanger Med Veerbootmaatschappij

  • 1 Sailing Weekly 1 hour 30 min
  • Get price
  • 1 Sailing Weekly 30 min
  • Get price
  • 8 Sailings Daily 1 hour 30 min
  • Get price
  • 36 Sailings Weekly 1 hour 30 min
  • Get price
  • 12 Sailings Daily 1 hour 30 min
  • Get price

Algeciras Tanger Med Veerboot klantenrecensies

 • "Perfect"

  We mochten op zowel de heen en terugreis eerder inschepen.

  'Ciudad de Malaga' travelled on Ciudad de Malaga

  Lees meer Lees minder
 • "Zeer goede service "

  Top en alles perfect geregeld

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder

Algeciras naar Tanger Med Veerboot

De Algeciras Tanger Med veerdienst verbindt Spanje met Marokko en wordt momenteel aangeboden door 5 veermaatschappijen. Balearia varen tot maximaal 1 keer per week, Trasmediterranea 1 keer per week, FRS 8 keer per dag, Inter Shipping 36 keer per week & de veerdienst van AML vaart tot maximaal 12 keer per dag.

Er is een totaal van 26 overtochten per dag op de Algeciras Tanger Med route tussen Spanje en Marokko en met 5 veermaatschappijen is het raadzaam om allen te vergelijken en ervoor te zorgen dat u het beste tarief krijgt voor het moment dat u wilt reizen.

Algeciras Gids

De Zuid-Spaanse havenstad Algeciras is de grootste havenstad aan de Straat van Gibraltar. De stad vormt een belangrijk knooppunt voor het verkeer tussen Spanje en de Marokkaanse stad Tangier. Daarnaast vertrekken er vanuit Algeciras veerdiensten naar andere havens in Marokko en naar de Canarische Eilanden. De stad kent een bloeiende visserij en exporteert producten zoals granen, tabak en vee. Algeciras is zeer populair bij toeristen. De stad kent geen spectaculaire bezienswaardigheden maar beschikt over een authentieke charme.

De haven van Algeciras is een van de grootste havens van Europa. De haven ligt ongeveer 20 kilometer ten noordoosten van Tarifa aan de Rio de la Miel, de zuidelijkste rivier van het Iberisch schiereiland. Soms is het mogelijk om vanuit de haven dolfijnen en walvissen te spotten.


Tanger Med Gids

Tangier-Med is een vrachthaven op ongeveer 40 kilometer ten oosten van de Marokkaanse stad Tangier. Het is een van de grootste havens van het Middellandse Zeegebied en Afrika. De haven werd geopend in 2007. In 2009 is de tweede fase van de bouw van de haven van start gegaan om te kunnen voldoen aan de toenemende vraag. Tangier-Med beschikt over een nieuwe passagiersterminal ter vervanging van de oude terminal in de stad Tangier zelf. In de terminal vindt u een wisselkantoor, geldautomaten en een kleine kiosk. Op de bovenverdieping bevindt zich een café.

Tangier kent een rijke geschiedenis. Een groot aantal beschavingen en culturen hebben sinds de vijfde eeuw voor Christus hun sporen achtergelaten in de stad. In de jaren twintig van de vorige eeuw was Tangier een speciale internationale zone en een populaire bestemming onder Europese en Amerikaanse diplomaten, schrijvers en zakenlieden.