COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

San Sebastian de la Gomera - Los Cristianos is een van onze drukste routes - afvaarten worden in de drukke periodes regelmatig uitverkocht
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Waarom boeken bij
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.

Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor

We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoenen prijzen per dag voor onze klanten.

Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van La Gomera naar Tenerife pagina.

Aan boord van de schepen

San Sebastian de la Gomera - Los Cristianos Veerbootmaatschappij

  • 3 Afvaarten / Dag 1 uur
  • Prijsaanvraag
  • 3 Afvaarten / Dag 50 min
  • Prijsaanvraag

San Sebastian de la Gomera Los Cristianos Veerboot klantenrecensies

 • "Oversteek"

  Zeer vlotte en vriendelijke service

  'Benchijigua Express' travelled on Benchijigua Express

  Lees meer Lees minder
 • "vakantie La Gomera"

  prachtige overtochten, goeie service

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder

San Sebastian de la Gomera naar Los Cristianos Veerboot

De San Sebastian de la Gomera Los Cristianos veerdienst verbindt La Gomera met Tenerife en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Naviera Armas veerdienst gaat tot 3 keer per dag met een vaartijd van ongeveer 1 hour Terwijl de veerdienst van Fred Olsen Express vertrekt tot 3 keer per dag en duurt 50 minuten.

Dus dat is een totaal van 42 overtochten per week op de San Sebastian de la Gomera Los Cristianos route tussen La Gomera en Tenerife. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

San Sebastian de la Gomera Gids

San Sebastián de la Gomera is de hoofdstad van het Spaanse eiland La Gomera. La Gomera is een van de Canarische Eilanden en de haven ligt op de veerroute naar de eilanden Tenerife, La Palma en El Hierro.

De stad kent een fascinerende geschiedenis en is het belangrijkste culturele en commerciële centrum van La Gomera. San Sebastián de la Gomera was voor Christoffel Columbus zijn laatste tussenstop voor hij begon aan zijn reis op weg naar de ontdekking van Amerika. Een populaire bezienswaardigheid is de Torre del Conde, een Middeleeuws fort. Ook is interessant is Iglesia de Nuestra Señora de
la Asunción met religieuze kunstwerken uit de zestiende tot negentiende eeuw. De kapel van San Sebastián werd gebouwd in 1530. Heel bijzonder is de waterbron, Casa de la Aguada. Naar verluidt doopte Christopher Columbus het door hem ontdekte
Amerikaanse continent met water uit deze bron.

Vanuit de haven van San Sebastián de la Gomera vertrekken veerdiensten naar Los Cristianos, Santa Cruz de La Palma en Valverde.


Los Cristianos Gids

Het Spaanse stadje Los Cristianos behoort tot de populairste vakantiebestemmingen op het Canarische Eiland Tenerife. Los Cristianos beschikt over prachtige stranden. Vanuit de haven kunt u bootexcursies maken of op de veerboot stappen naar het nabijgelegen eiland La Gomera om te scubaduiken. La Gomera is de afgelopen decennia uitgegroeid van een slaperig vissersstadje tot een bloeiende toeristische trekpleister. Aan de lange promenade vindt u een groot aantal restaurants, bars en cafés die lokale en internationale gerechten serveren. Daarnaast zijn er Los Cristianos leuke winkeltjes en boetiekjes te vinden waar u goedkoop kunt shoppen.

Vanuit de haven vertrekken veerboten naar Valverde, San Sebastian de la Gomera en Santa Cruz de La Palma.