Alcudia
Mahon
Veerboten naar Menorca
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Alcudia - Mahon is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Nieuwste aanbiedingen voor Alcudia - Mahon

Alcudia naar Mahon Veerboot

De Alcudia Mahon veerdienst verbindt Mallorca met Menorca en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Trasmediterranea veerdienst gaat tot 5 keer per week met een vaartijd van ongeveer 3 uur 15 minuten Terwijl de veerdienst van Trasmed GLE vertrekt tot 2 keer per week en duurt 3 uur 29 minuten.

Dus dat is een totaal van 7 overtochten per week op de Alcudia Mahon route tussen Mallorca en Menorca. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Alternatieven voor Alcudia - Mahon

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Mallorca naar Menorca.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

 • Hoe lang duurt de overtocht van Alcudia naar Mahon?

  De reistijd per veerboot van Alcudia naar Mahon is ongeveer 3h 22m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.
 • Hoeveel kost de overtocht van Alcudia naar Mahon?

  De prijs van de ferry overtocht van Alcudia naar Mahon kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Alcudia naar Mahon is 0 €.
 • Welke ferry maatschappijen varen van Alcudia naar Mahon?

  Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Alcudia naar Mahon. Dit zijn
  • Trasmediterranea
  • Trasmed GLE
 • Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Alcudia naar Mahon?

  Boek overtochten van Alcudia naar Mahon via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.
 • Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Alcudia naar Mahon?

  Ja, je kunt als voetpassagier van Alcudia naar Mahon reizen met
  • Trasmediterranea
  • Trasmed GLE
 • Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Alcudia naar Mahon?

  Ja, je kunt met een voertuig van Alcudia naar Mahon reizen met
  • Trasmediterranea
  • Trasmed GLE
 • Mogen huisdieren mee op de veerboot van Alcudia naar Mahon?

  Nee, huisdieren zijn niet toegestaan aan boord van de veerboten.
 • Wat is de afstand tussen Alcudia en Mahon?

  De afstand van Alcudia naar Mahon is ongeveer 0 zeemijlen.

Alcudia Gids

De stad Alcúdia is gelegen in de Spaanse autonome gemeenschap van de Balearen. Alcúdia is het belangrijkste toeristische centrum in het noorden van het eiland Mallorca en is een groot resort die populair is bij gezinnen. De meeste hotels zijn gelegen in Port d'Alcudia en Platja d'Alcudia langs het 14 km lang strand dat helemaal doorloopt naar Can Picafort. In Alcúdia, de oude stad is goed bewaard gebleven met huizen die uit de 13e eeuw dateren. De oude stad is omringd door een middeleeuwse muur. De oorspronkelijke oude stad van Alcudia ligt op ongeveer 2 mijl landinwaarts van de haven.
Bezoekers die van plan zijn om Alcúdia met de auto of motor te bezieken kunnen dagelijks veerdiensten boeken vanuit Barcelona, Denia en Valencia, of van Alcúdia reizen naar Mallorca. In de zomermaanden biedt de veerbootmaatschappij Balearia rechtstreeks bootverbindingen van Barcelona naar Alcúdia. De normale reistijd is ongeveer 7 uur, maar dit kan 3 uur zijn als u een snelboot neemt. Reizen naar Alcúdia is over het algemeen goedkoper per boot.


Mahon Gids

Mahon (ook bekend als MAO) is de hoofdstad van het eiland Menorca, die deel uitmaakt van de Balearen. De historische hoofdstad biedt bezoekers de prachtige mix van oude en nieuwe architectuur. De stad van de unieke dualiteit als zowel een stad met een rijkdom aan Menorcaanse en Spaanse geschiedenis in haar gebouwen en de musea, plus een indrukwekkende en bloeiende natuurlijke haven. Mahon is een van de weinige natuurlijke diepwaterhavens in de wereld die enkele mijlen uitstrekt landinwaarts. Terwijl in Mahon bezoeken het Museu de Menorca, het grootste museum van het eiland die de eilanden archeologische verleden samen met een collectie van beeldende kunst; de 18e-eeuwse Xoriguer Gin Distillery gelegen op de Moll de Ponent havenfront waar bezoekers de enorme koperen ketels kunnen bewonderen, borrelen om de geest te produceren. Het eindproduct kan worden bemonsterd op het terrein en gekocht bij de distilleerderij winkel; maak een boottocht rond de haven dat is een van de beste manieren om te zien en te fotograferen de haven. Harbour rondleidingen duurt ongeveer een uur en tickets zijn verkrijgbaar bij de Xoriguer Gin Distillery in de buurt.

Mahon ferry haven heeft het hele jaar door afvaarten die de stad verbindt met Barcelona en Valencia op het Spaanse vasteland. U kunt ook veerboten nemen naar Palma en naar Alcudia, Mallorca en Ibiza, en naar Ciutadella in de zomermaanden.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.