Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Almeria Veerboot Haven

  • Almeria Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Almeria vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Almeria Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Almeria Veerdiensten

Almeria Gids

Almeria Veerboot haven

De haven van Almeria is een drukke veerhaven in de regio Andalusië aan de zuidoostkust van Spanje. De haven van Almeria ligt in het centrum van de stad. Van hieruit vertrekken dagelijks meerdere veerdiensten naar bestemmingen in Marokko, Algerije en Melilla. Het hoofdgebouw van de terminal huisvest kantoren van alle veermaatschappijen die vanuit Almeria opereren en is 24 uur per dag geopend. Tot voor kort was Almeria bij toeristen niet zo bekend als Malaga, Sevill en Granada, maar dit is langzaam aan het veranderen en Almeria zal ongetwijfeld tot een grote vakantiebestemming uitgroeien.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.