COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Ceuta - Algeciras is een van onze drukste routes - afvaarten worden in de drukke periodes regelmatig uitverkocht
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Waarom boeken bij
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.

Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor

We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoenen prijzen per dag voor onze klanten.

Ceuta - Algeciras Veerbootmaatschappij

  • 3 Afvaarten / Dag 1 uur 10 min
  • Prijsaanvraag
  • 7 Afvaarten / Dag 1 uur
  • Prijsaanvraag
  • 8 Afvaarten / Dag 1 uur
  • Prijsaanvraag
  • 4 Afvaarten / Dag 1 uur
  • Prijsaanvraag

Ceuta Algeciras Veerboot klantenrecensies

 • "algeceras - ceuta"

  Dag en nacht verschil met Almeria. Ik ga voortaan altijd met Balearia. Perfect gewoon!!!!

  'Passio per Formentera' travelled on Passio per Formentera

  Lees meer Lees minder

Ceuta naar Algeciras Veerboot

De Ceuta Algeciras veerdienst verbindt Spanje met Spanje en wordt momenteel aangeboden door 4 veermaatschappijen. Trasmediterranea varen tot maximaal 3 keer per dag, Balearia 7 keer per dag, FRS 8 keer per dag & de veerdienst van FRS Iberia vaart tot maximaal 4 keer per dag.

Er is een totaal van 22 overtochten per dag op de Ceuta Algeciras route tussen Spanje en Spanje en met 4 veermaatschappijen is het raadzaam om allen te vergelijken en ervoor te zorgen dat u het beste tarief krijgt voor het moment dat u wilt reizen.

Ceuta Gids

Ceuta is een autonome stad in Spanje gelegen aan de noordkust van Afrika en deelt een grens met Marokko. De stad wordt gescheiden van Spanje door de Straat van Gibralta en is gelegen langs de grens tussen de Middellandse Zee en de Atlantische Oceaan.
Toeristische attracties in de stad zijn onder andere de Koninklijke Muren die een systeem van kustverdediging en het Maritiem Park Middellandse Zee met een oppervlakte van ongeveer 56.000 m2 heeft en is de thuisbasis van twee zoutwater meren, solaria en tuinen. Er ligt een uitstekende kasteel in het midden van de stad, geïnspireerd aan de stadsmuren van Ceuta. Het park bevat ook een casino, restaurant, nachtclub, en een jachthaven gelegen langs het Park.
De haven van de stad verwelkomt dagelijks een grote aantal veerboten, waarvan de meeste afkomstig uit Spanje, met veerdiensten vanaf Algeciras in Andalusië in het zuiden van Spanje. De haven is ook geschikt voor de oneven cruiseschip. De busdienst in de stad biedt toegang tot andere steden.


Algeciras Gids

De havenstad Algeciras ligt in het zuiden van Spanje, aan de Straat van Gibraltar. Algeciras kent een lange maritieme geschiedenis. Dankzij haar belangrijke ligging tussen twee continenten (Europa en Afrika) en grote haven is Algeciras vandaag de dag een kosmopolitische en moderne stad. Algeciras werd in de eerste eeuw na Christus door de Romeinen gesticht als de nederzetting Iulia Traducta. Later, in 711, bouwde Tarik de stad Al-Yazirat-al-Hadra (Groen Eiland) op de ruïnes van de Romeinse nederzetting.

In het centrum van Algeciras vindt u op de Plaza Alta de kerk Nuestra Senora de la Palma en de kleine kapel Nuestra Senora de Europa. Daarnaast zijn het stadhuis, het marktplein, de kapel van Santo Cristo de la Alameda en de kapel van San Anton zeker een bezoek waard.

De haven bevindt zich op ongeveer 20 kilometer ten noordoosten van Tarifa aan de Rio de la Miel, de zuidelijkste rivier van Europa. Soms kunnen bezoekers vanuit de haven dolfijnen en walvissen spotten.