Waarom kiezen voor
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 3562 routes vanuit 759 havens.

Gewaardeerd door meer dan 2.5 miljoen klanten.

We regelen meer dan 1.2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoenen prijzen per dag voor onze klanten.

Veerboten naar Mallorca

Mallorca behoort tot de Ballearen, een Spaanse eilandengroep in de Middellandse Zee. Het eiland heeft ongeveer 858.000 inwoners. Zij spreken Spaans, Catalaans en de lokale spreektaal Mallorquín. De bekendste inwoner van Mallorca is de toptennisser Rafael Nadal.

Wat is er te doen op Mallorca?

Mallorca is een schitterend eiland met uitgestrekte stranden en beschutte baaien. De stranden bij Arenal, Can Pastilla en Magaluf zijn zeer levendig en populair onder toeristen. Op deze stranden vindt u talrijke balnealio’s, kleine strandtentjes. De badplaats Cala D’or ligt iets verder in het oosten van het eiland en beschikt over mooie baaien met kleine, rustige stranden. In het noorden van het eiland bevinden zich de steden Alcudia met zijn badplaats Port de Alcudia en Pollenca met Port de Pollenca. Deze stranden zijn bij uitstek geschikt voor gezinnen met kinderen. In het westen van het eiland ligt de hippe badplaats Deia beach. Naast zon en zee heeft Mallorca ook veel te bieden op het gebied van kunst en cultuur. De hoofdstad Palma de Mallorca heeft een oud Romeins centrum en maar liefst acht havens met zo'n 3000 ligplaatsen voor boten. Ten zuidwesten van de stad ligt het kasteel Bellver, met prachtig uitzicht over de stad. De kathedraal La Seu ligt aan het water en vormt een ideaal vertrekpunt voor wandelingen door Palma.

Vervoer

Mallorca beschikt over een uitgebreid wegennet en een modern openbaar vervoerssysteem met bussen en treinen. Vanuit Palma de Mallorca vertrekt een nostalgische oude trein naar Soller. Deze trein rijdt in een uurtje door de bergen van Mallorca en is een geweldige manier om het eiland te ontdekken.

Wanneer kan ik mijn overtocht het beste boeken?

Mallorca is een populaire toeristische bestemming en het is aan te raden om uw overtocht per veerboot zo vroeg mogelijk te boeken. De beste periode om Mallorca te bezoeken is tussen de maanden maart en mei. De temperaturen zijn dan al aangenaam en het eiland is in het voorjaar minder druk dan in het hoogseizoen.

Lees meer Lees minder

Populaire veerbootmaatschappijen

 • Trasmediterranea
  • Prijsaanvraag
 • Balearia
  • Prijsaanvraag
 • Corsica Ferries
  • Prijsaanvraag

Mallorca klantenrecensies

 • "Loved it! "

  Everything was perfect!! I was taking my car to Ibiza and drove all the way from the Netherlands. It was a pleasant surprise to see that I had a private hut with bathroom I could sleep in. I posted a video on Instagram and Balearia directly responded, great connection with their customers... Also all the staff was very helpful and sweet, ferry departed and arrived right on time. Amazing company!

  Lees meer Lees minder
 • "Hele toffe ervaring "

  Het was een vlotte reis naar Formentera. Zeker de moeite waard om dit te doen! Ik raad iedereen Balearia aan, veel plaats en vriendelijk personeel.

  Lees meer Lees minder
 • "Great Passage!"

  I was very pleasantly surprised by the comfort of this ferry trip. Especially as some of the reviews were quite negative. We found the staff very well organized, hard working and very friendly. And also our cabin was quite comfortable and very neath. There is plenty of choice for consumption on board at very reasonable prices. Overall we enjoyed this ferry and its friendly staff very much!

  Lees meer Lees minder
 • "Geweldig"

  Heb het prima naar mijn zin gehad en de volgende keer weer via Balearia

  Lees meer Lees minder

Aan boord van de schepen

Neem voor vertrek al een kijkje aan boord van de veerboten.

Informatie, video's en beoordelingen

Routes en Havens in Mallorca