Arrecife naar Las Palmas Veerboot

De Arrecife Las Palmas veerdienst verbindt Lanzarote met Gran Canaria en wordt momenteel aangeboden door 3 veermaatschappijen. Trasmediterranea varen tot maximaal 1 keer per week, Naviera Armas 7 keer per week & de veerdienst van Fred Olsen Express vaart tot maximaal 13 keer per week.

Er is een totaal van 21 overtochten per week op de Arrecife Las Palmas route tussen Lanzarote en Gran Canaria en met 3 veermaatschappijen is het raadzaam om allen te vergelijken en ervoor te zorgen dat u het beste tarief krijgt voor het moment dat u wilt reizen.

Arrecife - Las Palmas Veerbootmaatschappij

Gemiddelde Arrecife Las Palmas tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Arrecife Las Palmas boekingen zijn voor een personenauto en 1 passagier.

Arrecife Gids

De stad Arrecife ligt op het eiland Lanzarote, en maakt deel uit van de Canarische Eilanden in Spanje. Arrecife heeft zijn naam te danken aan de rock rif ('Arrecife' is Spaans voor 'reef'), die het strand in de stad beslaat. De stad is gelegen aan de oostkust van het eiland en de haven biedt verbindingen naar de andere Canarische Eilanden en naar andere bestemmingen in Europa en het vasteland van Afrika.
Bezienswaardigheden zijn onder andere El Charco de San Gines, een zout-water lagoon in het centrum van de stad, omringd door huizen. La Casa de Los Arroyo is een patriarchale residentie emblematisch van Arrecife en een verklaard historisch monument waar de "Blas Cebrera" Wetenschappelijk centrum staat.
De beschikbare bestemmingen vanuit de haven zijn Cadiz, Las Palmas, Santa Cruz de La Palma en Huelva.

Las Palmas Gids

Las Palmas de Gran Canaria, is de hoofdstad van het eiland Gran Canaria op de Canarische Eilanden, Spanje. De stad is gelegen in het noordoostelijke deel van het eiland, in een prachtig landschap die uit twee baaien bestaat en prachtige stranden heeft; Playa de las Canteras en Playa de las Alcaravaneras. Opgericht in 1478, Las Palmas heeft een belangrijke historische en culturele erfgoed, waarvan een groot deel terug te vinden in de wijk Vegueta, de oudste wijk van de stad, die werd uitgeroepen tot een UNESCO World Heritage Site in 1990. De stad heeft een indrukwekkende infrastructuur van hotels en appartementen en de haven, Puerto de La Luz, is een van de belangrijkste in Europa, waardoor de stad een zeer kosmopolitisch imago. Er is genoeg om bezoekers te druk in Las Palmas te houden. Of u nu direct in de stad blijven of reizen naar de hoofdstad van elders op het eiland, bent u verzekerd van een rijkdom aan keuzes om uw vakantie te complimenteren. Bezoekers zullen het beste van beide werelden te vinden, met een lang zandstrand en de drukte van het stadsleven.

Vanuit de haven vertrekken veerboten naar verschillende eilanden (Fuerteventura, Lanzarote, La Palma, Tenerife) en ook naar het zuiden van Spanje (Huelva en Cadiz).