Motril naar Nador Veerboot

De Motril Nador veerdienst verbindt Spanje met Marokko. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Naviera Armas. De veerdienst gaat maximaal 6 keer per week met een vaartijd van ongeveer 4 uur.

Motril Nador vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Motril naar Nador Alternatieven

Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van Spanje naar Marokko pagina.

Motril - Nador Veerbootmaatschappij

  • Naviera Armas
    • 6 Afvaarten / Week 4 uur
    • Prijsaanvraag

Gemiddelde Motril Nador tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Motril Nador boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Motril Gids

Motril ligt in de Spaanse provincie Granada. Het is de tweede grootste stad aan de Middellandse Zeekust. De stad ligt op ongeveer 70 kilometer van de stad Granada, dichtbij de Guadalfeo rivier en aan de voet van het Sierra Lujar gebergte. Motril ligt halverwege tussen de steden Malaga en Almeria en vormt het ideale vertrekpunt voor uw ontdekkingstochten langs de kustlijnen en binnenlanden van Andalusië. De vele toeristen bezoeken Motril niet alleen vanwege de schitterende stranden en het mooie weer, maar ook vanwege de overheerlijke streekgerechten en de fascinerende geschiedenis. Motril is de belangrijkste winkelstad aan de Costa Tropical en beschikt over uitstekende winkels, een hypermarkt, bars, restaurants en nachtclubs.

Gezien het subtropische klimaat en het heldere water van de Middellandse Zee is de provincie Granada een ideale bestemming voor watersportliefhebbers. Aan de Andalusische kust is het prachtig scuba-duiken.

In de mooie jachthaven van Motril kunt u terecht voor watersportfaciliteiten en bootexcursies. Vanuit de haven vertrekken veerdiensten naar Melilla, Al Hoceima en Nador.

Nador Gids

De Marokkaanse stad Nador ligt in het Rif-regio Noord-Oost Marokko en de haven is gelegen op de Bhar Amezzyan lagune. Nador wordt verondersteld te worden opgericht door de Berberse Civilization, en later werd geregeerd door de Feniciërs, de Romeinen en de Arabieren. De naam van de stad kan zijn ontstaan uit de naam 'Heeft Nador' een kleine nederzetting in de buurt van de lagune. Het kan zelfs zijn ontstaan uit het Arabische woord "nadar 'dat het zicht betekent en dat past meer als Nador is een strategisch punt van waarneming met Spanje. Het is populair bij de meeste van de Marokkaanse koningen, koning Omar ibn Idriss II in het bijzonder en de Almoravide koning Youssef ibn Tachfin.

Nador was berucht als een centrum van het smokkelen van goedkope Spaans en Chinees belastingvrije goederen. Momenteel is de smokkel is afgenomen, maar het leeft nog concurreren met een smokkel stroom uit Algerije. Veel gebruikte consumptiegoederen uit Europa en China vinden hun weg naar Marokko en Afrika via Melilla en Nador, zowel legaal als illegaal. De producten variëren van geconserveerd voedsel, kleding, schoenen, elektrische huishoudelijke apparaten, tot geavanceerde hardware.

Veerdiensten vanuit Nador vertrekken naar Almeria en Motril in Spanje en Sete in Frankrijk.