COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Thira - Rethimnon is een van onze drukste routes - afvaarten worden in de drukke periodes regelmatig uitverkocht
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Waarom boeken bij
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.

Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor

We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoenen prijzen per dag voor onze klanten.

Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van Cycladen naar Kreta pagina.

Aan boord van de schepen

Thira - Rethimnon Veerbootmaatschappij

    • 2 Afvaarten / Week 2 uur 15 min
    • Prijsaanvraag
    • 2 Afvaarten / Week 3 uur 45 min
    • Prijsaanvraag

Thira naar Rethimnon Veerboot

De Thira Rethimnon veerdienst verbindt Cycladen met Kreta en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De SeaJets veerdienst gaat tot 2 keer per week met een vaartijd van ongeveer 2 uur 15 minuten Terwijl de veerdienst van Golden Star Ferries vertrekt tot 2 keer per week en duurt 3 uur 45 minuten.

Dus dat is een totaal van 4 overtochten per week op de Thira Rethimnon route tussen Cycladen en Kreta. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Thira Gids

Thira is de officiële naam van het eiland Santorini, Griekenland en ligt in het zuiden van de Egeïsche Zee, ongeveer 200 km ten zuidoosten van het vasteland van Griekenland.

Thira is in wezen wat overblijft na een enorme vulkanische explosie dat de vroegste nederzettingen op een voorheen enkel eiland vernietigde, en creëerde de huidige geologische caldera.

Met zijn spectaculaire uitzichten, prachtige zonsondergangen en prachtige stranden, het is geen verrassing dat Thira enorm populair is bij vakantiegangers.