Syros
Santorini (Thira)
Veerboten naar Cycladen
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Syros naar Santorini (Thira) Veerboot

De Syros Santorini (Thira) veerdienst verbindt Cycladen met Cycladen en wordt momenteel aangeboden door 3 veermaatschappijen. SeaJets varen tot maximaal 14 keer per week, Hellenic Seaways 3 keer per week & de veerdienst van Cyclades Fast Ferries vaart tot maximaal 3 keer per week.

Er is een totaal van 20 overtochten per week op de Syros Santorini (Thira) route tussen Cycladen en Cycladen en met 3 veermaatschappijen is het raadzaam om allen te vergelijken en ervoor te zorgen dat u het beste tarief krijgt voor het moment dat u wilt reizen.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Syros naar Thira?

De reistijd per veerboot van Syros naar Thira is ongeveer 3h 56m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Syros naar Thira?

De prijs van de ferry overtocht van Syros naar Thira kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Syros naar Thira is 153 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Syros naar Thira?

Er zijn 3 populaire veerbootmaatschappijen voor Syros naar Thira. Dit zijn
 • SeaJets
 • Hellenic Seaways
 • Cyclades Fast Ferries

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Syros naar Thira?

Boek overtochten van Syros naar Thira via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Syros naar Thira?

Ja, je kunt als voetpassagier van Syros naar Thira reizen met
 • SeaJets
 • Hellenic Seaways
 • Cyclades Fast Ferries

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Syros naar Thira?

Ja, je kunt met een voertuig van Syros naar Thira reizen met
 • SeaJets
 • Hellenic Seaways
 • Cyclades Fast Ferries

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Syros naar Thira?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
 • SeaJets
 • Hellenic Seaways

Wat is de afstand tussen Syros en Thira?

De afstand van Syros naar Thira is ongeveer 64 zeemijlen.

Syros Santorini (Thira) Veerboot klantenrecensies

 • "overtocht piraeus milos"

  zeer tevreden het ging allemaal. vlot Vriendelijk personeel .

  'Seajet2' travelled on Seajet2

  Lees meer Lees minder

Syros Gids

Het Griekse eiland Syros is een van de Cycladen en ligt aan de Egeïsche Zee, ongeveer 145 km ten zuidoosten van Athene, de Griekse hoofdstad. De geschiedenis van het eiland gaat terug tot rond de 3e millennium voor Christus, aan het bewind van Halandriani en Kastri. Artefacten opgegraven op het eiland laten zien dat er een metaalwerk laboratorium op het eiland, die wordt gedacht had een commerciële relatie met Klein-Azië moet zijn geweest. Tijdens de 6e eeuw voor Christus werd het eiland bezet door de bewoners van Samos, toen veel van de inwoners van het eiland verplaatst naar het eiland. De belangrijke arts en filosoof, Pherecydis werd geboren op het eiland tijdens deze periode en ging later naar Samos en werd leraar van Pythagoras.

In aanvulling op de schoonheid van het eiland, Syros heeft een bloeiende culturele scene en een liefde voor de kunsten. Toeristen moeten de tijd nemen om de musea en galeries van het eiland te bezoeken in aanvulling op een wandeling door mooie straten van het dorp of luieren op het strand.

Vanuit de haven vertrekken veerboten naar Rafina en Piraeus, verzorgd met zowel conventionele als high speed ferry’s. Syros is ook verbonden met alle van de Cycladen, de Dodekanesos, Kreta, Thessaloniki en Skiathos.


Santorini (Thira) Gids

Het Griekse eiland Santorini is een van de Cycladen eilandengroep, gelegen in het zuiden van de Egeïsche Zee. Santorini heeft een beroemde vulkanische verleden, die zeer veel heeft gevormd op het eiland dat kan worden gezien vandaag, het creëren van een surrealistisch en vrij uniek landschap in plaatsen. De met water gevulde 'caldera' krater blijft een vertrouwd gezicht aan al diegenen die Santorini bezoeken en is omgeven door een muur van kleurrijke kliffen, die zijn meestal proppen-vol met charmante huizen. Santorini is ook bekend om zijn mooie stranden, archeologische opgravingen, de drukke haven in Athinios, en zijn heel prachtige zonsondergangen, die alle meer spectaculair lijkt als uitzicht vanuit het dorp Oia, op verre noordelijke puntje van het eiland. Fira is de hoofdstad van het eiland en staat naast de caldera zelf. Stranden van het eiland zijn zeer onderscheidend, met donker vulkanisch zand, die vaak zeer heet kan worden, het maken van een ligstoel of een handdoek zeer noodzakelijk op keer. In het algemeen, de beste stranden in de aanbieding hebben de neiging om te worden geclusterd rond de oostelijke kustlijn. Altijd populair is de rek op Perisa, terwijl een beetje naar het zuiden, Perivolos Beach is ook zeer opmerkelijk, zoals Red Beach, dicht bij Ancient Akrotiri, waar de hoge rode kliffen zijn moeilijk te missen.


Syros naar Thira Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 20/05/2024 en 26/05/2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
SeaJets 09:10 11:40 2 uur 30 minuten zo
SeaJets 09:10 11:50 2 uur 40 minuten Ma
SeaJets 09:25 12:25 3 uur vr
SeaJets 09:25 12:35 3 uur 10 minuten za
Cyclades Fast Ferries 11:50 15:45 3 uur 55 minuten Ma, wo, za
SeaJets 18:30 22:00 3 uur 30 minuten Ma, za, zo
SeaJets 18:30 22:05 3 uur 35 minuten do

Onboard the ferries

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.