Mykonos naar Piraeus Veerboot

De Mykonos Piraeus veerdienst verbindt Cycladen met Athene en wordt momenteel aangeboden door 3 veermaatschappijen. Blue Star Ferries varen tot maximaal 7 keer per week, Sea Jets 7 keer per week & de veerdienst van Hellenic Seaways vaart tot maximaal 2 keer per week.

Er is een totaal van 16 overtochten per week op de Mykonos Piraeus route tussen Cycladen en Athene en met 3 veermaatschappijen is het raadzaam om allen te vergelijken en ervoor te zorgen dat u het beste tarief krijgt voor het moment dat u wilt reizen.

Mykonos naar Piraeus Alternatieven

Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van Cycladen naar Athene pagina.

Mykonos - Piraeus Veerbootmaatschappij

 • Blue Star Ferries
  • 7 Afvaarten / Week 5 uur 15 min
  • Prijsaanvraag
 • Sea Jets
  • 7 Afvaarten / Week 2 uur 55 min
  • Prijsaanvraag
 • Hellenic Seaways
  • 2 Afvaarten / Week 3 uur 10 min
  • Prijsaanvraag

Gemiddelde Mykonos Piraeus tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Mykonos Piraeus boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Mykonos Gids

Mykonos is een Grieks eiland in de Cycladen eilandengroep en is gelegen tussen de eilanden Tinos, Syros, Paros en Naxos. De belangrijkste stad van het eiland is ook wel Mykonos genoemd, maar ook Chora. Het eiland heeft een bruisend nachtleven en wordt aangeduid als het "Ibiza van Griekenland" vanwege de zomer club scene die grote aantallen toeristen trekt elk jaar. De architectuur van Chora is een typisch voorbeeld van de Cycladen, met witgekalkte kubieke huizen met blauwe ramen, charmante smalle straatjes met kiezel stoned trottoirs en kleine witte kapelletjes met hemelsblauwe koepels. Veel bezoekers kiezen om gewoon een wandeling maken door Chora, de oude haven, Klein Venetië en het kasteel te nemen in de charme van de stad.

Er zijn twee havens op het eiland. Het oude Mykonos Haven is waar alle veerboten aankomen en de nieuwe haven van Tourlos wordt meestal gebruikt door cruiseschepen. veerboten van Mykonos vertrekken naar Piraeus en Rafina op het Griekse vasteland en de andere Cycladen, de Dodekanesos eilanden en naar Kreta. Conventionele en high speed ferries verzorgen diensten naar en van het eiland.

Piraeus Gids

Piraeus is een belangrijke Griekse stad en haven, en een van de grootste aan de Middellandse Zee. De stad is een belangrijke van de region en wordt vaak beschouwd als een buitenwijk van Athene, gelegen op slechts een paar minuten afstand. Piraeus is niets minder dan een hub voor de veerboot netwerk reizen rondom de Egeïsche Zee en terwijl de nabijheid van Athene geworden betekent dat het vaak naadloos samensmelt met de Griekse hoofdstad, zijn aan de kust biedt een heel ander en onderscheidende uitstraling. Veel bezoekers naar Piraeus vindt dat de meest aansprekende deel van de stad ligt rond de oostelijke wijk, langs zowel de Mikrolimano Harbour en de Zea Marina. Deze wijk aan zee zit vol water restaurants, bars en uitgaansgelegenheden, en werd sterk verbeterd op tijd voor de recente Olympische Spelen in Athene, met de oprichting van een mooie promenade havenfront, omzoomd met bomen en de middeleeuwse stadsmuren, die inzicht bieden en historische informatie over de stad rijk verleden.