Piraeus naar Ios Veerboot

De Piraeus Ios veerdienst verbindt Athene met Cycladen en wordt momenteel aangeboden door 4 veermaatschappijen. Blue Star Ferries varen tot maximaal 3 keer per week, Zante Ferries 5 keer per week, Sea Jets 14 keer per week & de veerdienst van Hellenic Seaways vaart tot maximaal 7 keer per week.

Er is een totaal van 29 overtochten per week op de Piraeus Ios route tussen Athene en Cycladen en met 4 veermaatschappijen is het raadzaam om allen te vergelijken en ervoor te zorgen dat u het beste tarief krijgt voor het moment dat u wilt reizen.

Piraeus naar Ios Alternatieven

Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van Athene naar Cycladen pagina.

Piraeus - Ios Veerbootmaatschappij

 • Blue Star Ferries
  • 3 Afvaarten / Week 6 uur 40 min
  • Prijsaanvraag
 • Zante Ferries
  • 5 Afvaarten / Week 7 uur 45 min
  • Prijsaanvraag
 • Sea Jets
  • 14 Afvaarten / Week 4 uur 23 min
  • Prijsaanvraag
 • Hellenic Seaways
  • 7 Afvaarten / Week 4 uur 25 min
  • Prijsaanvraag

Gemiddelde Piraeus Ios tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Piraeus Ios boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Piraeus Gids

Piraeus is een havenstad in Griekenland. De stad ligt aan de Golf van Egina in de regio Attica, Griekenland en maakt deel uit van het Athene stedelijk gebied. Het centrum van Athene ligt ongeveer 12 km van Piraeus. Centraal Piraeus is niet een plek waar bezoekers rond kunnen hangen, want het is overvol met verkeer. Buiten haar scheepvaart kantoren, banken en openbare gebouwen, vindt u een wirwar van voetgangersgebieden, winkelstraten strips en nogal vervallen gebieden. De meest aantrekkelijke wijk ligt in het oosten rond Zea Marina en toeristisch Mikrolimano haven, en is bekleed met cafes, restaurants en bars.

De haven van Piraeus is de belangrijkste haven van Griekenland, het grootste passagiersschiphaven van Europa en de derde grootste ter wereld, en het centrum van de maritieme handel van Griekenland en de basis voor de grote koopvaardij. De faciliteiten in de haven zijn onlangs gerenoveerd en de kwaliteit van de voorzieningen is aanzienlijk verbeterd. Deze omvatten geldautomaten, een wisselkantoor, restaurants, bars, taxi's en een breed scala aan reisbureaus die ferry tickets verkopen. De haven heeft veerdiensten naar Kreta, de Cycladen, de Dodekanesos, het oostelijk deel van Griekenland en een groot deel van de noordelijke en oostelijke Egeïsche Zee.

Ios Gids

Het Griekse eiland Ios maakt deel uit van de Cycladen aan de Egeïsche Zee, en ligt tussen Santorini en Naxos. Het eiland staat bekend om zijn unieke nachtleven, prachtige stranden en historische bezienswaardigheden. Ios is een populaire plek voor toeristen van over de hele wereld. Al vele jaren Ios is een van de meest geliefde eilanden in de Cycladen en heeft alle elementen van een traditioneel Grieks dorp, gecombineerd met een uitstekende nachtleven en prachtige stranden. Chora is een traditioneel slaperig Grieks dorp tijdens de dag met kronkelende straatjes, blauwe en witte gebouwen en kleurrijke bloemen. 'S nachts echter de smalle straatjes te transformeren waardoor het dorp de place to be voor een geweldige avond uit. Rond het eiland kunnen bezoekers ontdekken veel van de prachtige stranden met zacht wit zand en prachtige kristalheldere water. De meest populaire strand in Ios is Mylopotas strand dat zich uitstrekt over een kilometer en bekleed met bars, restaurants en watersporten. Valmas strand en Kolitsani zijn meer afgelegen en bieden een rustiger sfeer.