COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Paros - Thira is een van onze drukste routes - afvaarten worden in de drukke periodes regelmatig uitverkocht
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Waarom boeken bij
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.

Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor

We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoenen prijzen per dag voor onze klanten.

Paros - Thira Veerbootmaatschappij

  • 10 Afvaarten / Week 3 uur 5 min
  • Prijsaanvraag
  • 3 Afvaarten / Dag 1 uur 40 min
  • Prijsaanvraag
  • 14 Afvaarten / Week 2 uur 15 min
  • Prijsaanvraag
  • 5 Afvaarten / Week 1 uur 40 min
  • Prijsaanvraag

Paros Thira Veerboot klantenrecensies

 • "Super"

  Heerlijk. Snelle luxe boot. Goed verzorgt vriendelijk personeel. Voldeed aan meer dan ik had verwacht.

  'Superferry' travelled on Superferry

  Lees meer Lees minder

Paros naar Thira Veerboot

De Paros Thira veerdienst verbindt Cycladen met Cycladen en wordt momenteel aangeboden door 4 veermaatschappijen. Blue Star Ferries varen tot maximaal 10 keer per week, SeaJets 3 keer per dag, Golden Star Ferries 14 keer per week & de veerdienst van Minoan Lines vaart tot maximaal 5 keer per week.

Er is een totaal van 50 overtochten per week op de Paros Thira route tussen Cycladen en Cycladen en met 4 veermaatschappijen is het raadzaam om allen te vergelijken en ervoor te zorgen dat u het beste tarief krijgt voor het moment dat u wilt reizen.

Paros Gids

Paros is een Grieks eiland gelegen in het centrum van de Egeïsche Zee en is één van de Cycladen eilandengroep. Paros ligt in het westen van het eiland Naxos, die is gescheiden van Paros door een 8 km brede kanaal. Paros ligt ongeveer 160 km ten zuidoosten van Piraeus. Historisch, werd het eiland bekend om haar fijne witte marmer, die aanleiding gaf tot de term "Parian" om marmer te beschrijven. Vandaag de dag kan verlaten marmer steengroeven en mijnen worden gevonden op het eiland, maar Paros is vooral bekend als een populaire toeristische bestemming. Parikia (Parikia), de hoofdstad van Paros, is een mooie, Cycladische dorp met witgekalkte kubieke huizen en indrukwekkende neoklassieke herenhuizen. Een goed bewaard gebleven 13e eeuwse Venetiaanse kasteel staat trots op een heuvel in het centrum van het dorp en biedt een fantastisch uitzicht op Parikia. In de hoofdstad kunt u ook een belangrijke kerkelijke monument, de 6e-eeuwse kerk van Panagia Ekatontapyliani, ook wel Katapoliani bewonderen.

De haven van het eiland, ook Parikia genoemd, biedt onderdak aan zowel conventionele veerboten en snelboten. Veerboten vertrekken naar Piraeus en naar de andere Cycladen.


Thira Gids

Thira is de officiële naam van het eiland Santorini, Griekenland en ligt in het zuiden van de Egeïsche Zee, ongeveer 200 km ten zuidoosten van het vasteland van Griekenland.

Thira is in wezen wat overblijft na een enorme vulkanische explosie dat de vroegste nederzettingen op een voorheen enkel eiland vernietigde, en creëerde de huidige geologische caldera.

Met zijn spectaculaire uitzichten, prachtige zonsondergangen en prachtige stranden, het is geen verrassing dat Thira enorm populair is bij vakantiegangers.