Serifos
Athene (Piraeus)
Veerboten naar Athene
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Serifos naar Athene (Piraeus) Veerboot

De Serifos Athene (Piraeus) veerdienst verbindt Cycladen met Athene en wordt momenteel aangeboden door 4 veermaatschappijen. Aegean Speed Lines varen tot maximaal 8 keer per week, Zante Ferries 5 keer per week, SeaJets 14 keer per week & de veerdienst van Aegean Sea Lines vaart tot maximaal 7 keer per week.

Er is een totaal van 34 overtochten per week op de Serifos Athene (Piraeus) route tussen Cycladen en Athene en met 4 veermaatschappijen is het raadzaam om allen te vergelijken en ervoor te zorgen dat u het beste tarief krijgt voor het moment dat u wilt reizen.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Cycladen naar Athene.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Serifos naar Piraeus?

De reistijd per veerboot van Serifos naar Piraeus is ongeveer 3h 06m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Serifos naar Piraeus?

De prijs van de ferry overtocht van Serifos naar Piraeus kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Serifos naar Piraeus is 157 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Serifos naar Piraeus?

Er zijn 4 populaire veerbootmaatschappijen voor Serifos naar Piraeus. Dit zijn
  • Aegean Speed Lines
  • Zante Ferries
  • SeaJets
  • Aegean Sea Lines

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Serifos naar Piraeus?

Boek overtochten van Serifos naar Piraeus via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Wat is de afstand tussen Serifos en Piraeus?

De afstand van Serifos naar Piraeus is ongeveer 68 zeemijlen.

Serifos Gids

Het Griekse eiland Serifos behoort tot de Cycladen en ligt aan de Egeïsche Zee, ten zuiden van Kythnos en ten noordwesten van Sifnos, en ongeveer 170 km van de haven van Piraeus. Griekse mythologie vertelt dat het eiland is waar Danae en haar zoontje, Perseus, wal na haar vader Acrisius zet ze op drift op zee in een houten kist werden gewassen. Toen Perseus teruggekeerde naar het eiland met het hoofd van de Gorgon Medusa, hij draaide polydektes, de Koning van Serifos, in steen als straf omdat de Konning met geweld een poging heeft gedaan om zijn moeder te trouwen.

De haven van de stad ligt in Livadi en is het belangrijkste centrum van het toerisme op het eiland. Er zijn vele restaurants, cafés bars en clubs in de stad en is waar de meeste hotels zijn gelegen. Strand van de stad is lang en zanderig en heeft kristalhelder water. Tijdens de zomer, veel van zeilboten en jachten zijn te vinden verankerd in de kalme wateren van dit natuurlijk beschermde baai.

Het eiland is bereikbaar met conventionele en high speed ferries. Tijdens de zomermaanden zijn er veerboten die Serifos met andere nabijgelegen eilanden, zoals Sifnos, Naxos, Paros, Santorini en Kythnos verbinden.


Athene (Piraeus) Gids

De Griekse havenstad Piraeus heeft de derde grootste haven ter wereld. De stad is uitgegroeid tot een belangrijk vertrek- en aankomstpunt van vele veerroutes over de Egeïsche Zee. Piraeus wordt vaak gezien als een buitenwijk van Athene maar heeft op zichzelf ook genoeg te bieden. Met name de wijken rondom de haven van Mikrolimano en de jachthaven van Zea zijn zeker een bezoek waard. Elk jaar wordt in februari het Ecocinema International Film Festival georganiseerd waarbij een grote selectie van films wordt vertoond in de Atticon Cinema en Cineac Cinema op het plein bij het stadhuis.

Het gebied aan de kustlijn van Piraeus werd in aanloop naar de Olympische Spelen van 2004 in Athene goed onder handen genomen en beschikt over restaurants, bars en cafés. De mooie promenade loopt langs de Middeleeuwse stadsmuren die een inkijkje geven in de rijke geschiedenis van de stad.

Vanuit Piraeus vertrekken zowel binnenlandse veerdiensten naar Kreta, de Cycladen, de Dodekanesos en het oostelijke deel van Griekenland als internationale veerdiensten naar uiteenlopende bestemmingen aan de noordelijke en oostelijke Egeïsche Zee.


Serifos naar Piraeus Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 27/05/2024 en 2/06/2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
SeaJets 12:50 14:50 2 uur Ma, za
SeaJets 13:10 15:10 2 uur zo
SeaJets 14:10 16:15 2 uur 5 minuten di, do, vr
Zante Ferries 15:00 19:35 4 uur 35 minuten Ma
Zante Ferries 15:50 19:50 4 uur wo, vr
Aegean Sea Lines 16:45 21:25 4 uur 40 minuten za
Aegean Sea Lines 17:00 21:05 4 uur 5 minuten Ma
Aegean Sea Lines 17:00 21:40 4 uur 40 minuten do
SeaJets 17:40 19:35 1 uur 55 minuten wo
SeaJets 18:40 20:40 2 uur di, wo, do
SeaJets 21:00 23:00 2 uur Ma, za
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.