COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Alonissos - Chora is een van onze drukste routes - afvaarten worden in de drukke periodes regelmatig uitverkocht
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Waarom boeken bij
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.

Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor

We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoenen prijzen per dag voor onze klanten.

Alonissos naar Chora Alternatieven

Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van Sporadische eilanden naar Skopelos Eilanden pagina.

Alonissos - Chora Veerbootmaatschappij

  • 7 Afvaarten / Week 30 min
  • Prijsaanvraag
  • 2 Afvaarten / Week 30 min
  • Prijsaanvraag
  • 14 Afvaarten / Week 15 min
  • Prijsaanvraag
  • 7 Afvaarten / Week 20 min
  • Prijsaanvraag

Alonissos naar Chora Veerboot

De Alonissos Chora veerdienst verbindt Sporadische eilanden met Skopelos Eilanden en wordt momenteel aangeboden door 4 veermaatschappijen. Hellenic Seaways varen tot maximaal 7 keer per week, Anes Ferries 2 keer per week, Golden Star Ferries 14 keer per week & de veerdienst van Aegean Flying Dolphins vaart tot maximaal 7 keer per week.

Er is een totaal van 30 overtochten per week op de Alonissos Chora route tussen Sporadische eilanden en Skopelos Eilanden en met 4 veermaatschappijen is het raadzaam om allen te vergelijken en ervoor te zorgen dat u het beste tarief krijgt voor het moment dat u wilt reizen.

Alonissos Gids

Alonissos is een Grieks eiland aan de Egeïsche Zee, die na Skiathos en Skopelos, het derde eiland van de Noordelijke Sporaden is. Het eiland ligt 3 km ten oosten van het eiland Skopelos. Alonissos is ook de naam van een dorp op het eiland, maar ook de gemeente die het eiland en het dorp omvat. Het dorp van Alonissos is gelegen aan het zuidelijke deel van het eiland, en is lokaal bekend als Chora.
Het embleem van het eiland is de Monachus Monachus mediterrane zegel, een beschermde soort en de reden waarom de eerste National Marine Park van Griekenland daar werd opgericht. De Marine Park is een unieke biotoop die niet alleen betrekking heeft op de bescherming van de zeehonden, maar wordt ook gebruikt voor onderzoek, redding en verzorging van mediterrane zeehonden en andere zoogdieren.
De belangrijkste haven van het eiland bevindt zich in het zuidoosten en heet Patitiri. De haven biedt boot en draagvleugelboot diensten van Patitiri naar Volos, Agios Konstantinos, en Thessaloniki op het vasteland en naar de eilanden Skiathos, Skopelos en Skyros. De baai aan de zuidkant van het eiland wordt ook wel Alonnisos genoemd.