Chora naar Volos Veerboot

De Chora Volos veerdienst verbindt Skopelos Eilanden met Griekenland en wordt momenteel aangeboden door 3 veermaatschappijen. Hellenic Seaways varen tot maximaal 14 keer per week, Anes Ferries 4 keer per week & de veerdienst van Aegean Flying Dolphins vaart tot maximaal 7 keer per week.

Er is een totaal van 25 overtochten per week op de Chora Volos route tussen Skopelos Eilanden en Griekenland en met 3 veermaatschappijen is het raadzaam om allen te vergelijken en ervoor te zorgen dat u het beste tarief krijgt voor het moment dat u wilt reizen.

Chora - Volos Veerbootmaatschappij

Gemiddelde Chora Volos tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Chora Volos boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Volos Gids

De Griekse stad Volos is geen oude stad, hoewel ruïnes in de stad en omgeving dateren uit de vroegste bewoning van het Balkanschiereiland. Moderne Volos werd opgericht in de 19e eeuw en een groot deel van de stad werd verwoest door een aardbeving in 1955, dus de meeste van de gebouwen van de stad zijn gebouwd sindsdien. De waterkant is populair bij de lokale bevolking en toeristen, met cafés en bars gelegen langs de kade. De Volos Archeologisch Museum beschikt over artefacten van zo ver terug als de Bronstijd en het Stedelijk Museum in het stadhuis is voorzien van het werk van de moderne Griekse kunstenaars. Ook een bezoek waard is St. Contantine Kerk, dat is een prachtig 20e-eeuws gebouw aan het eind van de promenade. Twee archeologische sites niet ver buiten de stad te bieden Myceense tijdperk ruïnes. Dimini is de kleinere maar beter ontwikkeld. Sesklo is groter en biedt een prachtig uitzicht, maar is nog niet volledig opgegraven.