Andros
Paros
Veerboten naar Cycladen
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Andros - Paros is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Nieuwste aanbiedingen voor Andros - Paros

Andros naar Paros Veerboot

De Andros Paros veerdienst verbindt Cycladen met Cycladen en wordt momenteel aangeboden door 3 veermaatschappijen. Golden Star Ferries varen tot maximaal 6 keer per week, SeaJets 7 keer per week & de veerdienst van Cyclades Fast Ferries vaart tot maximaal 2 keer per week.

Er is een totaal van 15 overtochten per week op de Andros Paros route tussen Cycladen en Cycladen en met 3 veermaatschappijen is het raadzaam om allen te vergelijken en ervoor te zorgen dat u het beste tarief krijgt voor het moment dat u wilt reizen.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

 • Hoe lang duurt de overtocht van Andros naar Paros?

  De reistijd per veerboot van Andros naar Paros is ongeveer 3h 58m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.
 • Hoeveel kost de overtocht van Andros naar Paros?

  De prijs van de ferry overtocht van Andros naar Paros kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Andros naar Paros is 0 €.
 • Welke ferry maatschappijen varen van Andros naar Paros?

  Er zijn 3 populaire veerbootmaatschappijen voor Andros naar Paros. Dit zijn
  • Golden Star Ferries
  • SeaJets
  • Cyclades Fast Ferries
 • Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Andros naar Paros?

  Boek overtochten van Andros naar Paros via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.
 • Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Andros naar Paros?

  Ja, je kunt als voetpassagier van Andros naar Paros reizen met
  • Golden Star Ferries
  • SeaJets
  • Cyclades Fast Ferries
 • Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Andros naar Paros?

  Ja, je kunt met een voertuig van Andros naar Paros reizen met
  • Golden Star Ferries
  • SeaJets
  • Cyclades Fast Ferries
 • Mogen huisdieren mee op de veerboot van Andros naar Paros?

  Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • Golden Star Ferries
  • SeaJets
 • Wat is de afstand tussen Andros en Paros?

  De afstand van Andros naar Paros is ongeveer 0 zeemijlen.

Andros Gids

Andros is het meest noordelijke gelegen eiland van de Griekse Cycladen eilandengroep en ligt ongeveer 10 kilometer ten zuidoosten van Euboea, en ongeveer 3 km ten noorden van Tinos. Het eiland is ongeveer 40 km lang en 16 km breed op het breedste punt. Het oppervlak is voor het grootste deel bergachtig, met vele vruchtbare en waterrijke valleien. De grootste steden zijn Andros, Gavrio, Batsi, en Órmos Korthiou. Het eiland is beroemd om zijn Sariza spring in Apoikia waar het water uit een leeuwenkop komt. Palaeopolis, de oude hoofdstad, werd gebouwd in een steile helling, en de golfbreker is nog steeds onder water te zien.
Andros is verbonden met de havens van Piraeus en Rafina en ook met de andere Cycladen eilanden, Ios, Santorini, Kimolos, Naxos, Anafi en Amorgos. De haven biedt veerverbindingen naar de eilanden Kreta, Rhodos, de Dodekanesos eilanden en de Oost-Egeïsche eilanden. Reizen naar het eiland zal worden door de conventionele ferry, door Highspeed ferry of Flying Dolphin. De reistijd per veerboot duurt tussen de 1½ en 3½ uur en tussen 1 en 1½ uur per snelboot, afhankelijk van het aantal tussenstops die onderweg worden gemaakt.


Paros Gids

Het Griekse eiland Paros maakt deel uit van de Cycladen, aan de Egeïsche Zee. Paros is een zeer populaire vakantiebestemming en is slechts een korte afstand van het eiland Naxos, ongeveer een uur met de veerboot. Paros heeft een reputatie als een gastvrij een vriendelijke eiland. Het eiland is de tweede grootste van de Cycladen en is vol met kwaliteit attracties voor iedereen. Bezoekers van Paros zullen in staat zijn om deel te nemen aan de watersport, genieten van de Griekse taverna's langs de Parikia kust en de kerk van Panagia Ekatantapiliani te bezoeken, daterend uit AD 326. Er zijn ook een aantal stranden op Paros, zoals Agia Irini, Farangas, Kato en Logaras.

De haven van het eiland ligt in Parikia en herbergt zowel conventionele veerboten en high speed ferries. Veerboten vertrekken naar Piraeus en naar de andere Cycladen.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.