Folegandros naar Piraeus Veerboot

De Folegandros Piraeus veerdienst verbindt Cycladen met Athene en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Zante Ferries veerdienst gaat tot 5 keer per week met een vaartijd van ongeveer 6 uur 25 minuten Terwijl de Sea Jets veerdienst loopt tot 14 keer per week met een duur van 3 uur 25 min.

Dus dat is een totaal van 19 overtochten per week op de Folegandros Piraeus route tussen Cycladen en Athene. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Folegandros - Piraeus Veerbootmaatschappij

  • Zante Ferries
    • 5 Afvaarten / Week 6 uur 25 min
    • Prijsaanvraag
  • Sea Jets
    • 14 Afvaarten / Week 3 uur 25 min
    • Prijsaanvraag

Gemiddelde Folegandros Piraeus tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Folegandros Piraeus boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Folegandros Gids

Folegandros is een Grieks eiland aan de Egeïsche Zee en maakt deel uit van de Cycladen eilandengroep samen met Sikinos, Ios, Anafi en Santorini. Het kleine eiland, ongeveer 32 vierkante kilometer, heeft ongeveer 765 inwoners en drie dorpen; Chora, Karavostasis, en is ook de haven van het eiland, en Ano Meria. Op Folegandros, de kerk van Panagia, gelegen aan de heuvel, biedt bezoekers een aangename wandeling met een prachtig uitzicht op Chora en van de westkust van het eiland. Folegandros heeft een aantal mooie stranden, maar alle zijn vrij moeilijk te bereiken. Sommige liggen op lange loopafstand of zijn alleen per boot bereikbaar. De twee stranden die per auto bereikbaar zijn zijn Karavostasi en Angali.
Het eiland kan worden bereikt per conventionele veerboot, Highspeed ferry of Flying Dolphin vanaf de havens van Piraeus, Rafini, de andere Cycladen, Kreta, Rhodos, de rest van de Dodekanesos eilanden en de Oost-Egeïsche Eilanden. Reistijden variëren, afhankelijk van de bestemming en van de boot, maar zijn tussen de 3½ en 11 uur. Karavostasi, de haven op het eiland, heeft een paar winkels en restaurants.

Piraeus Gids

Piraeus is een belangrijke Griekse stad en haven, en een van de grootste aan de Middellandse Zee. De stad is een belangrijke van de region en wordt vaak beschouwd als een buitenwijk van Athene, gelegen op slechts een paar minuten afstand. Piraeus is niets minder dan een hub voor de veerboot netwerk reizen rondom de Egeïsche Zee en terwijl de nabijheid van Athene geworden betekent dat het vaak naadloos samensmelt met de Griekse hoofdstad, zijn aan de kust biedt een heel ander en onderscheidende uitstraling. Veel bezoekers naar Piraeus vindt dat de meest aansprekende deel van de stad ligt rond de oostelijke wijk, langs zowel de Mikrolimano Harbour en de Zea Marina. Deze wijk aan zee zit vol water restaurants, bars en uitgaansgelegenheden, en werd sterk verbeterd op tijd voor de recente Olympische Spelen in Athene, met de oprichting van een mooie promenade havenfront, omzoomd met bomen en de middeleeuwse stadsmuren, die inzicht bieden en historische informatie over de stad rijk verleden.