Mykonos
Naxos
Veerboten naar Cycladen
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Mykonos naar Naxos Veerboot

De Mykonos Naxos veerdienst verbindt Cycladen met Cycladen en wordt momenteel aangeboden door 4 veermaatschappijen. SeaJets varen tot maximaal 5 keer per dag, Blue Star Ferries 5 keer per week, Cyclades Fast Ferries 7 keer per week & de veerdienst van Golden Star Ferries vaart tot maximaal 3 keer per dag.

Er is een totaal van 10 overtochten per dag op de Mykonos Naxos route tussen Cycladen en Cycladen en met 4 veermaatschappijen is het raadzaam om allen te vergelijken en ervoor te zorgen dat u het beste tarief krijgt voor het moment dat u wilt reizen.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Mykonos naar Naxos?

De reistijd per veerboot van Mykonos naar Naxos is ongeveer 47m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Mykonos naar Naxos?

De prijs van de ferry overtocht van Mykonos naar Naxos kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Mykonos naar Naxos is 194 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Mykonos naar Naxos?

Er zijn 4 populaire veerbootmaatschappijen voor Mykonos naar Naxos. Dit zijn
 • SeaJets
 • Blue Star Ferries
 • Cyclades Fast Ferries
 • Golden Star Ferries

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Mykonos naar Naxos?

Boek overtochten van Mykonos naar Naxos via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Wat is de afstand tussen Mykonos en Naxos?

De afstand van Mykonos naar Naxos is ongeveer 60 zeemijlen.

Mykonos Naxos Veerboot klantenrecensies

 • "Prima"

  Verschillende plekken om te zitten,binnen, buiten, zon en schaduw. Er is zelfs gratis douche aanwezig. Handig als je daarvoor nog gezwommen hebt.

  'Blue Star Paros' travelled on Blue Star Paros

  Lees meer Lees minder
 • "Vakantie Syros"

  Leuke vakantie gehad

  'Blue Star Paros' travelled on Blue Star Paros

  Lees meer Lees minder

Mykonos Gids

Mykonos is een Grieks eiland in de Cycladen eilandengroep en is gelegen tussen de eilanden Tinos, Syros, Paros en Naxos. De belangrijkste stad van het eiland is ook wel Mykonos genoemd, maar ook Chora. Het eiland heeft een bruisend nachtleven en wordt aangeduid als het "Ibiza van Griekenland" vanwege de zomer club scene die grote aantallen toeristen trekt elk jaar. De architectuur van Chora is een typisch voorbeeld van de Cycladen, met witgekalkte kubieke huizen met blauwe ramen, charmante smalle straatjes met kiezel stoned trottoirs en kleine witte kapelletjes met hemelsblauwe koepels. Veel bezoekers kiezen om gewoon een wandeling maken door Chora, de oude haven, Klein Venetië en het kasteel te nemen in de charme van de stad.

Er zijn twee havens op het eiland. Het oude Mykonos Haven is waar alle veerboten aankomen en de nieuwe haven van Tourlos wordt meestal gebruikt door cruiseschepen. veerboten van Mykonos vertrekken naar Piraeus en Rafina op het Griekse vasteland en de andere Cycladen, de Dodekanesos eilanden en naar Kreta. Conventionele en high speed ferries verzorgen diensten naar en van het eiland.


Naxos Gids

Het Griekse eiland Naxos ligt aan de Egeïsche Zee en maakt deel uit van de Cycladen eilandengroep. Naxos is een eiland van cultuur met veel elementen van het klassieke Griekenland. In de loop der jaren, de verschijning van Naxos is ook sterk beïnvloed door haar Byzantium, Frankische en Venetiaanse verledens, die allemaal iets hebben verlaten vrij uniek en verschillend. Naxos heeft vooral vruchtbare grond en produceert enorme oogst van zowel olijven en druiven, en een eigen Naxian wijn heeft iets van een specialiteit van het eiland geworden. Met charmante bergdorpjes, prachtige stranden en eindeloze Griekse zon, het is gemakkelijk te zien waarom het eiland zo populair is geworden.

Naxos heeft veel te bieden waaronder een scala aan natuurlijke attracties die rond het historische centrum van Hora's te vinden zijn, zoals de Venetiaanse kasteel, en binnen de regio Tragaea en haar talloze charmante dorpjes. Filoti is de grootste van alle dorpen binnen Tragaea en staat naast de berg Zeus. Een andere opmerkelijke bergdorp op Naxos is Apiranthos, naast Mount Fanari, waar eenvoudige Griekse architectuur en een trio van musea wachten. Wandelen is een populair tijdverdrijf in de bergen, met een aantal aanbevolen routes beschikbaar, geschikt voor alle niveaus.

De haven van het eiland bevindt zich ook in Chora. Vanuit de haven vertrekken veerboten naar Piraeus (Athene) en aan de andere Cycladen.


Mykonos naar Naxos Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 10/06/2024 en 16/06/2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
SeaJets 09:50 10:20 30 minuten Ma, wo, do, vr, za, zo
SeaJets 11:10 11:45 35 minuten Ma, wo, do, vr, za, zo
SeaJets 12:00 13:25 1 uur 25 minuten do, vr, zo
Cyclades Fast Ferries 12:20 13:35 1 uur 15 minuten Alledaags
SeaJets 12:50 14:10 1 uur 20 minuten Ma, wo, za
SeaJets 17:25 18:50 1 uur 25 minuten Ma, wo, do, vr, za, zo
SeaJets 19:10 20:35 1 uur 25 minuten Ma, wo, do, vr, za, zo
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.