Mykonos naar Thira Veerboot

De Mykonos Thira veerdienst verbindt Cycladen met Cycladen en wordt momenteel aangeboden door 4 veermaatschappijen. Minoan Lines varen tot maximaal 6 keer per week, SeaJets 5 keer per dag, Hellenic Seaways 7 keer per week & de veerdienst van Golden Star Ferries vaart tot maximaal 3 keer per dag.

Er is een totaal van 10 overtochten per dag op de Mykonos Thira route tussen Cycladen en Cycladen en met 4 veermaatschappijen is het raadzaam om allen te vergelijken en ervoor te zorgen dat u het beste tarief krijgt voor het moment dat u wilt reizen.

Mykonos - Thira Veerbootmaatschappij

Gemiddelde Mykonos Thira tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Mykonos Thira boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Mykonos Gids

Mykonos is een Grieks eiland in de Cycladen eilandengroep en is gelegen tussen de eilanden Tinos, Syros, Paros en Naxos. De belangrijkste stad van het eiland is ook wel Mykonos genoemd, maar ook Chora. Het eiland heeft een bruisend nachtleven en wordt aangeduid als het "Ibiza van Griekenland" vanwege de zomer club scene die grote aantallen toeristen trekt elk jaar. De architectuur van Chora is een typisch voorbeeld van de Cycladen, met witgekalkte kubieke huizen met blauwe ramen, charmante smalle straatjes met kiezel stoned trottoirs en kleine witte kapelletjes met hemelsblauwe koepels. Veel bezoekers kiezen om gewoon een wandeling maken door Chora, de oude haven, Klein Venetië en het kasteel te nemen in de charme van de stad.

Er zijn twee havens op het eiland. Het oude Mykonos Haven is waar alle veerboten aankomen en de nieuwe haven van Tourlos wordt meestal gebruikt door cruiseschepen. veerboten van Mykonos vertrekken naar Piraeus en Rafina op het Griekse vasteland en de andere Cycladen, de Dodekanesos eilanden en naar Kreta. Conventionele en high speed ferries verzorgen diensten naar en van het eiland.