Koufonissi naar Piraeus Veerboot

De Koufonissi Piraeus veerdienst verbindt Cycladen met Athene en wordt momenteel aangeboden door 3 veermaatschappijen. Blue Star Ferries varen tot maximaal 3 keer per week, Sea Jets 4 keer per week & de veerdienst van Hellenic Seaways vaart tot maximaal 7 keer per week.

Er is een totaal van 14 overtochten per week op de Koufonissi Piraeus route tussen Cycladen en Athene en met 3 veermaatschappijen is het raadzaam om allen te vergelijken en ervoor te zorgen dat u het beste tarief krijgt voor het moment dat u wilt reizen.

Koufonissi - Piraeus Veerbootmaatschappij

 • Blue Star Ferries
  • 3 Afvaarten / Week 9 uur 5 min
  • Prijsaanvraag
 • Sea Jets
  • 4 Afvaarten / Week 6 uur 25 min
  • Prijsaanvraag
 • Hellenic Seaways
  • 7 Afvaarten / Week 4 uur 55 min
  • Prijsaanvraag

Gemiddelde Koufonissi Piraeus tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Koufonissi Piraeus boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Koufonissi Gids

Koufonisia is een Grieks eiland en een van de Cycladen eilandengroep, en maakt deel uit van de gemeente Naxos en Kleine Cycladen. Koufonisia bestaat uit drie grote eilanden, Kato (Lower) en Pano (Upper) Koufonisi en Keros. Geografisch gezien is het eiland gelegen aan de zuid-oost kant van Naxos en aan de westzijde van Amorgos. Onbewoonde Keros is een beschermde archeologische site van waaruit een groot aantal oude Cycladische kunstwerken zijn opgegraven in de 20e eeuw. Kato Koufonisi ligt naast Pano Koufonisi, Shoinousa en Keros en is bijna onbewoond. De meest karakteristieke aanblik van het eiland is de kleine kerk van Panagia, gebouwd op de steiger, op de top van de oude ruïnes. Alleen de visserij en toeristische maken gebruik van haar kleine, pittoreske haven. Pano Koufonisi is de kleinste en dichtstbevolkte eiland van de Cycladen eilandengroep. De witte molen aan de oostzijde van de haven verwelkomen bezoekers bij hun aankomst op het eiland. De afwikkeling van Chora aan de zuidwestkust van Koufonisi is een karakteristiek voorbeeld van de architectuur van de Cycladen.

Piraeus Gids

Piraeus is een belangrijke Griekse stad en haven, en een van de grootste aan de Middellandse Zee. De stad is een belangrijke van de region en wordt vaak beschouwd als een buitenwijk van Athene, gelegen op slechts een paar minuten afstand. Piraeus is niets minder dan een hub voor de veerboot netwerk reizen rondom de Egeïsche Zee en terwijl de nabijheid van Athene geworden betekent dat het vaak naadloos samensmelt met de Griekse hoofdstad, zijn aan de kust biedt een heel ander en onderscheidende uitstraling. Veel bezoekers naar Piraeus vindt dat de meest aansprekende deel van de stad ligt rond de oostelijke wijk, langs zowel de Mikrolimano Harbour en de Zea Marina. Deze wijk aan zee zit vol water restaurants, bars en uitgaansgelegenheden, en werd sterk verbeterd op tijd voor de recente Olympische Spelen in Athene, met de oprichting van een mooie promenade havenfront, omzoomd met bomen en de middeleeuwse stadsmuren, die inzicht bieden en historische informatie over de stad rijk verleden.