Rafina naar Paros Veerboot

De Rafina Paros veerdienst verbindt Athene met Cycladen en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Cyclades Fast Ferries veerdienst gaat tot 2 keer per week met een vaartijd van ongeveer 6 uur 20 minuten Terwijl de veerdienst van Golden Star Ferries vertrekt tot 14 keer per week en duurt 4 uur.

Dus dat is een totaal van 16 overtochten per week op de Rafina Paros route tussen Athene en Cycladen. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Rafina - Paros Veerbootmaatschappij

Gemiddelde Rafina Paros tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Rafina Paros boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Rafina Gids

De Griekse stad van Rafina ligt aan de oostkust van de regio Attica in Griekenland. De stad en haven, ligt aan de Egeïsche Zee, in het oosten van de Penteli gebergte en in het noordoosten van de Mesogaia Plain. De Griekse hoofdstad Athene, ligt 25 km ten westen van Rafina die ook dicht bij de steden van Artemida en Nea Makri ligt. Rafina is een populaire bestemming voor de Atheners, te wijten aan de nabijheid van Athene, die met de auto naar Rafina rijden om wat te eten in een van de vele visrestaurants. Het is gebruikelijk om de vangst van de dag op display te zetten op ijs buiten alle restaurant.

De haven van Rafina is de tweede grootste haven van de regio Attica, na Piraeus, hoewel dit waarschijnlijk veranderd is want de haven van Lavrio is momenteel aan het uitbreiden. Veerboten vertrekken naar het zuidelijke deel van Euboea en naar het grootste deel van de Cycladen. Zowel conventionele en hoge snelheid ferry’s verzorgen diensten naar de eilanden, met de meeste vertrekkende uit Rafina in de ochtend.

Paros Gids

Het Griekse eiland Paros maakt deel uit van de Cycladen, aan de Egeïsche Zee. Paros is een zeer populaire vakantiebestemming en is slechts een korte afstand van het eiland Naxos, ongeveer een uur met de veerboot. Paros heeft een reputatie als een gastvrij een vriendelijke eiland. Het eiland is de tweede grootste van de Cycladen en is vol met kwaliteit attracties voor iedereen. Bezoekers van Paros zullen in staat zijn om deel te nemen aan de watersport, genieten van de Griekse taverna's langs de Parikia kust en de kerk van Panagia Ekatantapiliani te bezoeken, daterend uit AD 326. Er zijn ook een aantal stranden op Paros, zoals Agia Irini, Farangas, Kato en Logaras.

De haven van het eiland ligt in Parikia en herbergt zowel conventionele veerboten en high speed ferries. Veerboten vertrekken naar Piraeus en naar de andere Cycladen.