Thira naar Ios Veerboot

De Thira Ios veerdienst verbindt Cycladen met Cycladen en wordt momenteel aangeboden door 5 veermaatschappijen. Minoan Lines varen tot maximaal 1 keer per week, Blue Star Ferries 7 keer per week, Zante Ferries 3 keer per week, SeaJets 3 keer per dag & de veerdienst van Golden Star Ferries vaart tot maximaal 14 keer per week.

Er is een totaal van 46 overtochten per week op de Thira Ios route tussen Cycladen en Cycladen en met 5 veermaatschappijen is het raadzaam om allen te vergelijken en ervoor te zorgen dat u het beste tarief krijgt voor het moment dat u wilt reizen.

Thira - Ios Veerbootmaatschappij

Gemiddelde Thira Ios tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Thira Ios boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Ios Gids

Het Griekse eiland Ios maakt deel uit van de Cycladen aan de Egeïsche Zee, en ligt tussen Santorini en Naxos. Het eiland staat bekend om zijn unieke nachtleven, prachtige stranden en historische bezienswaardigheden. Ios is een populaire plek voor toeristen van over de hele wereld. Al vele jaren Ios is een van de meest geliefde eilanden in de Cycladen en heeft alle elementen van een traditioneel Grieks dorp, gecombineerd met een uitstekende nachtleven en prachtige stranden. Chora is een traditioneel slaperig Grieks dorp tijdens de dag met kronkelende straatjes, blauwe en witte gebouwen en kleurrijke bloemen. 'S nachts echter de smalle straatjes te transformeren waardoor het dorp de place to be voor een geweldige avond uit. Rond het eiland kunnen bezoekers ontdekken veel van de prachtige stranden met zacht wit zand en prachtige kristalheldere water. De meest populaire strand in Ios is Mylopotas strand dat zich uitstrekt over een kilometer en bekleed met bars, restaurants en watersporten. Valmas strand en Kolitsani zijn meer afgelegen en bieden een rustiger sfeer.