Rafina naar Thira Veerboot

De Rafina Thira veerdienst verbindt Athene met Cycladen en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De SeaJets veerdienst gaat tot 6 keer per week met een vaartijd van ongeveer 5 uur 15 minuten Terwijl de veerdienst van Golden Star Ferries vertrekt tot 14 keer per week en duurt 6 uur 45 min.

Dus dat is een totaal van 20 overtochten per week op de Rafina Thira route tussen Athene en Cycladen. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Rafina - Thira Veerbootmaatschappij

Gemiddelde Rafina Thira tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Rafina Thira boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Rafina Gids

De Griekse stad van Rafina ligt aan de oostkust van de regio Attica in Griekenland. De stad en haven, ligt aan de Egeïsche Zee, in het oosten van de Penteli gebergte en in het noordoosten van de Mesogaia Plain. De Griekse hoofdstad Athene, ligt 25 km ten westen van Rafina die ook dicht bij de steden van Artemida en Nea Makri ligt. Rafina is een populaire bestemming voor de Atheners, te wijten aan de nabijheid van Athene, die met de auto naar Rafina rijden om wat te eten in een van de vele visrestaurants. Het is gebruikelijk om de vangst van de dag op display te zetten op ijs buiten alle restaurant.

De haven van Rafina is de tweede grootste haven van de regio Attica, na Piraeus, hoewel dit waarschijnlijk veranderd is want de haven van Lavrio is momenteel aan het uitbreiden. Veerboten vertrekken naar het zuidelijke deel van Euboea en naar het grootste deel van de Cycladen. Zowel conventionele en hoge snelheid ferry’s verzorgen diensten naar de eilanden, met de meeste vertrekkende uit Rafina in de ochtend.