Sifnos
Athene (Piraeus)
Veerboten naar Athene
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Sifnos naar Athene (Piraeus) Veerboot

De Sifnos Athene (Piraeus) veerdienst verbindt Cycladen met Athene en wordt momenteel aangeboden door 5 veermaatschappijen. Aegean Speed Lines varen tot maximaal 9 keer per week, Zante Ferries 7 keer per week, SeaJets 14 keer per week, Aegean Speed Lines 9 keer per week & de veerdienst van Aegean Sea Lines vaart tot maximaal 7 keer per week.

Er is een totaal van 46 overtochten per week op de Sifnos Athene (Piraeus) route tussen Cycladen en Athene en met 5 veermaatschappijen is het raadzaam om allen te vergelijken en ervoor te zorgen dat u het beste tarief krijgt voor het moment dat u wilt reizen.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Cycladen naar Athene.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Sifnos naar Piraeus?

De reistijd per veerboot van Sifnos naar Piraeus is ongeveer 3h 34m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Sifnos naar Piraeus?

De prijs van de ferry overtocht van Sifnos naar Piraeus kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Sifnos naar Piraeus is 172 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Sifnos naar Piraeus?

Er zijn 5 populaire veerbootmaatschappijen voor Sifnos naar Piraeus. Dit zijn
 • Aegean Speed Lines
 • Zante Ferries
 • SeaJets
 • Aegean Speed Lines
 • Aegean Sea Lines

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Sifnos naar Piraeus?

Boek overtochten van Sifnos naar Piraeus via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Wat is de afstand tussen Sifnos en Piraeus?

De afstand van Sifnos naar Piraeus is ongeveer 81 zeemijlen.

Sifnos Athene (Piraeus) Veerboot klantenrecensies

 • "overtocht piraeus milos"

  zeer tevreden het ging allemaal. vlot Vriendelijk personeel .

  'Seajet2' travelled on Seajet2

  Lees meer Lees minder

Sifnos Gids

Het Griekse eiland Sifnos is één van de Cycladen en ligt tussen het eiland Serifos en het eiland Milos. Sifnos is gelegen in het westen van Delos en Paros en ongeveer 130 km van de haven van Piraeus op het Griekse vasteland. Hoofdstad van het eiland is Apollonia, ook wel Hora, en is gebouwd op drie heuvels in het centrum van het eiland in de vorm van een amfitheater. De stad wordt gekenmerkt door zijn witte huisjes in de typische Cycladische stijl. Folklore Museum van het eiland is gevestigd in Apollonia, in Hiroon Square - die Plein van Heroes betekent. Een van de meest populaire toeristische attracties op het eiland is het middeleeuwse kasteel, gelegen op ongeveer 3,5 km van Apollonia. Het werd gebouwd op de top van de oude hoofdstad van het eiland en heeft nog steeds de originele kenmerken van een Venetiaanse vesting. Het werd opgericht door de Da Corogna dynastie in rond 1635.

De stad Kamares is de thuisbasis van de haven van het eiland en in de zomer zijn er veerdiensten naar Piraeus, naar andere Cycladische eilanden zoals Serifos, Folegandros, Kythnos, Ios, Santorini en ook naar Kreta.


Athene (Piraeus) Gids

De Griekse havenstad Piraeus heeft de derde grootste haven ter wereld. De stad is uitgegroeid tot een belangrijk vertrek- en aankomstpunt van vele veerroutes over de Egeïsche Zee. Piraeus wordt vaak gezien als een buitenwijk van Athene maar heeft op zichzelf ook genoeg te bieden. Met name de wijken rondom de haven van Mikrolimano en de jachthaven van Zea zijn zeker een bezoek waard. Elk jaar wordt in februari het Ecocinema International Film Festival georganiseerd waarbij een grote selectie van films wordt vertoond in de Atticon Cinema en Cineac Cinema op het plein bij het stadhuis.

Het gebied aan de kustlijn van Piraeus werd in aanloop naar de Olympische Spelen van 2004 in Athene goed onder handen genomen en beschikt over restaurants, bars en cafés. De mooie promenade loopt langs de Middeleeuwse stadsmuren die een inkijkje geven in de rijke geschiedenis van de stad.

Vanuit Piraeus vertrekken zowel binnenlandse veerdiensten naar Kreta, de Cycladen, de Dodekanesos en het oostelijke deel van Griekenland als internationale veerdiensten naar uiteenlopende bestemmingen aan de noordelijke en oostelijke Egeïsche Zee.


Sifnos naar Piraeus Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 10/06/2024 en 16/06/2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
SeaJets 12:20 14:50 2 uur 30 minuten Ma, za
SeaJets 12:40 15:10 2 uur 30 minuten vr, zo
Zante Ferries 14:00 19:35 5 uur 35 minuten Ma
Zante Ferries 14:25 19:25 5 uur di, do
Aegean Sea Lines 15:35 20:35 5 uur Ma
Aegean Sea Lines 16:50 22:30 5 uur 40 minuten za
Aegean Sea Lines 17:45 01:30 7 uur 45 minuten do
Zante Ferries 17:55 22:55 5 uur vr
Zante Ferries 18:55 23:25 4 uur 30 minuten wo
SeaJets 20:20 22:50 2 uur 30 minuten Ma, za

Aan boord van de schepen

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.