Sifnos
Piraeus
Veerboten naar Athene
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Sifnos - Piraeus is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Tips & informatie voor Sifnos - Piraeus

Nieuwste aanbiedingen voor Sifnos - Piraeus

Sifnos naar Piraeus Veerboot

De Sifnos Piraeus veerdienst verbindt Cycladen met Athene en wordt momenteel aangeboden door 4 veermaatschappijen. Aegean Speed Lines varen tot maximaal 9 keer per week, Zante Ferries 5 keer per week, SeaJets 14 keer per week & de veerdienst van Aegean Speed Lines vaart tot maximaal 9 keer per week.

Er is een totaal van 37 overtochten per week op de Sifnos Piraeus route tussen Cycladen en Athene en met 4 veermaatschappijen is het raadzaam om allen te vergelijken en ervoor te zorgen dat u het beste tarief krijgt voor het moment dat u wilt reizen.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Cycladen naar Athene.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

 • Hoe lang duurt de overtocht van Sifnos naar Piraeus?

  De reistijd per veerboot van Sifnos naar Piraeus is ongeveer 3h 12m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.
 • Hoeveel kost de overtocht van Sifnos naar Piraeus?

  De prijs van de ferry overtocht van Sifnos naar Piraeus kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Sifnos naar Piraeus is 133 €.
 • Welke ferry maatschappijen varen van Sifnos naar Piraeus?

  Er zijn 4 populaire veerbootmaatschappijen voor Sifnos naar Piraeus. Dit zijn
  • Aegean Speed Lines
  • Zante Ferries
  • SeaJets
  • Aegean Speed Lines
 • Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Sifnos naar Piraeus?

  Boek overtochten van Sifnos naar Piraeus via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.
 • Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Sifnos naar Piraeus?

  Ja, je kunt als voetpassagier van Sifnos naar Piraeus reizen met
  • Aegean Speed Lines
  • Zante Ferries
  • SeaJets
  • Aegean Speed Lines
 • Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Sifnos naar Piraeus?

  Ja, je kunt met een voertuig van Sifnos naar Piraeus reizen met
  • Aegean Speed Lines
  • Zante Ferries
  • SeaJets
  • Aegean Speed Lines
 • Kan ik mijn hond mee aan boord nemen bij ferry overtochten van Sifnos naar Piraeus?

  Ja, honden zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig om je hond mee te nemen aan boord. Lees vooraf alle overheidsvoorschriften en reisinformatie met huisdieren. Momenteel kun je honden meenemen op veerboten van
  • Aegean Speed Lines
  • Zante Ferries
  • SeaJets
  • Aegean Speed Lines
 • Wat is de afstand tussen Sifnos en Piraeus?

  De afstand van Sifnos naar Piraeus is ongeveer 81 zeemijlen.

Sifnos Gids

Het Griekse eiland Sifnos is één van de Cycladen en ligt tussen het eiland Serifos en het eiland Milos. Sifnos is gelegen in het westen van Delos en Paros en ongeveer 130 km van de haven van Piraeus op het Griekse vasteland. Hoofdstad van het eiland is Apollonia, ook wel Hora, en is gebouwd op drie heuvels in het centrum van het eiland in de vorm van een amfitheater. De stad wordt gekenmerkt door zijn witte huisjes in de typische Cycladische stijl. Folklore Museum van het eiland is gevestigd in Apollonia, in Hiroon Square - die Plein van Heroes betekent. Een van de meest populaire toeristische attracties op het eiland is het middeleeuwse kasteel, gelegen op ongeveer 3,5 km van Apollonia. Het werd gebouwd op de top van de oude hoofdstad van het eiland en heeft nog steeds de originele kenmerken van een Venetiaanse vesting. Het werd opgericht door de Da Corogna dynastie in rond 1635.

De stad Kamares is de thuisbasis van de haven van het eiland en in de zomer zijn er veerdiensten naar Piraeus, naar andere Cycladische eilanden zoals Serifos, Folegandros, Kythnos, Ios, Santorini en ook naar Kreta.


Piraeus Gids

De Griekse havenstad Piraeus heeft de derde grootste haven ter wereld. De stad is uitgegroeid tot een belangrijk vertrek- en aankomstpunt van vele veerroutes over de Egeïsche Zee. Piraeus wordt vaak gezien als een buitenwijk van Athene maar heeft op zichzelf ook genoeg te bieden. Met name de wijken rondom de haven van Mikrolimano en de jachthaven van Zea zijn zeker een bezoek waard. Elk jaar wordt in februari het Ecocinema International Film Festival georganiseerd waarbij een grote selectie van films wordt vertoond in de Atticon Cinema en Cineac Cinema op het plein bij het stadhuis.

Het gebied aan de kustlijn van Piraeus werd in aanloop naar de Olympische Spelen van 2004 in Athene goed onder handen genomen en beschikt over restaurants, bars en cafés. De mooie promenade loopt langs de Middeleeuwse stadsmuren die een inkijkje geven in de rijke geschiedenis van de stad.

Vanuit Piraeus vertrekken zowel binnenlandse veerdiensten naar Kreta, de Cycladen, de Dodekanesos en het oostelijke deel van Griekenland als internationale veerdiensten naar uiteenlopende bestemmingen aan de noordelijke en oostelijke Egeïsche Zee.


Aan boord van de schepen

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bekijk onze klantenservicepagina voor nuttige informatie over reizen per veerboot, veelgestelde vragen en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp met uw boeking