Serifos naar Thira Veerboot

De Serifos Thira veerdienst verbindt Cycladen met Cycladen en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Zante Ferries veerdienst gaat tot 1 keer per week met een vaartijd van ongeveer 6 uur 25 minuten Terwijl de veerdienst van SeaJets vertrekt tot 7 keer per week en duurt 3 uur 20 min.

Dus dat is een totaal van 8 overtochten per week op de Serifos Thira route tussen Cycladen en Cycladen. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Serifos - Thira Veerbootmaatschappij

Gemiddelde Serifos Thira tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Serifos Thira boekingen zijn voor een personenauto en 4 passagiers.

Serifos Gids

Het Griekse eiland Serifos behoort tot de Cycladen en ligt aan de Egeïsche Zee, ten zuiden van Kythnos en ten noordwesten van Sifnos, en ongeveer 170 km van de haven van Piraeus. Griekse mythologie vertelt dat het eiland is waar Danae en haar zoontje, Perseus, wal na haar vader Acrisius zet ze op drift op zee in een houten kist werden gewassen. Toen Perseus teruggekeerde naar het eiland met het hoofd van de Gorgon Medusa, hij draaide polydektes, de Koning van Serifos, in steen als straf omdat de Konning met geweld een poging heeft gedaan om zijn moeder te trouwen.

De haven van de stad ligt in Livadi en is het belangrijkste centrum van het toerisme op het eiland. Er zijn vele restaurants, cafés bars en clubs in de stad en is waar de meeste hotels zijn gelegen. Strand van de stad is lang en zanderig en heeft kristalhelder water. Tijdens de zomer, veel van zeilboten en jachten zijn te vinden verankerd in de kalme wateren van dit natuurlijk beschermde baai.

Het eiland is bereikbaar met conventionele en high speed ferries. Tijdens de zomermaanden zijn er veerboten die Serifos met andere nabijgelegen eilanden, zoals Sifnos, Naxos, Paros, Santorini en Kythnos verbinden.