Chios naar Piraeus Veerboot

De Chios Piraeus veerdienst verbindt Egeïsche eilanden met Athene en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Blue Star Ferries veerdienst gaat tot 5 keer per week met een vaartijd van ongeveer 6 uur 15 minuten Terwijl de Hellenic Seaways veerdienst loopt tot 1 keer per week met een duur van 9 uur 25 min.

Dus dat is een totaal van 6 overtochten per week op de Chios Piraeus route tussen Egeïsche eilanden en Athene. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Chios - Piraeus Veerbootmaatschappij

  • Blue Star Ferries
    • 5 Afvaarten / Week 6 uur 15 min
    • Prijsaanvraag
  • Hellenic Seaways
    • 1 Afvaart / Week 9 uur 25 min
    • Prijsaanvraag

Gemiddelde Chios Piraeus tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Chios Piraeus boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Chios Gids

Chios is het op vier na grootste van de Griekse eilanden aan de Egeïsche Zee en ligt op ongeveer 7 km van de kust van Anatolië, en is gescheiden van Turkije door de Straat Chios. Chios stad is gebouwd rondom de oude haven en het middeleeuwse kasteel dat gebouwd werd onder de Venetiaanse en Ottomaanse heerschappij, met enkele resten die uit 2000 voor Christus dateren. Bezienswaardigheden en attracties zijn het Chios Byzantijns Museum, het Archeologisch Museum van Chios, zijn middeleeuwse dorpjes en het 11e-eeuwse klooster van Nea Moni, een UNESCO World Heritage Site.
Chios is een bergachtig eiland. Een paar valleien worden gevormd in het zuiden en oosten delen van het eiland. Pelineo Berg kijkt uit over het noordelijke deel van het eiland, met de hoogste punt, Profitis Helias, op 1.297 m. Het eiland staat bekend om zijn schilderachtige landschap en om zijn mediterrane klimaat, met zachte winters en schaarse regenval in de zomer.
Chios, en de andere eilanden aan de Oost-Egeïsche Zee, zijn over het algemeen verbonden met de havens van Piraeus en Rafina, de Cycladische eilanden waaronder Syros, Tinos, Mykonos en Andros en ook om het eiland Rhodos. Uw reis naar en van het eiland kan met zowel conventionele als snelboten worden gemaakt, met reistijden van tussen de 5 ½ uur en 9 ½ uur, afhankelijk van veerbootmaatschappij en ferry route.

Piraeus Gids

Piraeus is een belangrijke Griekse stad en haven, en een van de grootste aan de Middellandse Zee. De stad is een belangrijke van de region en wordt vaak beschouwd als een buitenwijk van Athene, gelegen op slechts een paar minuten afstand. Piraeus is niets minder dan een hub voor de veerboot netwerk reizen rondom de Egeïsche Zee en terwijl de nabijheid van Athene geworden betekent dat het vaak naadloos samensmelt met de Griekse hoofdstad, zijn aan de kust biedt een heel ander en onderscheidende uitstraling. Veel bezoekers naar Piraeus vindt dat de meest aansprekende deel van de stad ligt rond de oostelijke wijk, langs zowel de Mikrolimano Harbour en de Zea Marina. Deze wijk aan zee zit vol water restaurants, bars en uitgaansgelegenheden, en werd sterk verbeterd op tijd voor de recente Olympische Spelen in Athene, met de oprichting van een mooie promenade havenfront, omzoomd met bomen en de middeleeuwse stadsmuren, die inzicht bieden en historische informatie over de stad rijk verleden.