Motril
Al Hoceima
Veerboten naar Marokko
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Motril naar Al Hoceima Veerboot

De Motril Al Hoceima veerdienst verbindt Spanje met Marokko. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Naviera Armas. De veerdienst gaat maximaal 6 keer per week met een vaartijd van ongeveer 8 uur 1 minuut.

Motril Al Hoceima vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Motril naar Al Hoceima?

De reistijd per veerboot van Motril naar Al Hoceima is ongeveer 8h 01m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Motril naar Al Hoceima?

De prijs van de ferry overtocht van Motril naar Al Hoceima kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Motril naar Al Hoceima is 239 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Motril naar Al Hoceima?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Motril naar Al Hoceima en dat is
  • Naviera Armas

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Motril naar Al Hoceima?

Boek overtochten van Motril naar Al Hoceima via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Motril naar Al Hoceima?

Ja, je kunt als voetpassagier van Motril naar Al Hoceima reizen met
  • Naviera Armas

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Motril naar Al Hoceima?

Ja, je kunt met een voertuig van Motril naar Al Hoceima reizen met
  • Naviera Armas

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Motril naar Al Hoceima?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • Naviera Armas

Wat is de afstand tussen Motril en Al Hoceima?

De afstand van Motril naar Al Hoceima is ongeveer 91 zeemijlen.

Motril Gids

Motril ligt in de Spaanse provincie Granada. Het is de tweede grootste stad aan de Middellandse Zeekust. De stad ligt op ongeveer 70 kilometer van de stad Granada, dichtbij de Guadalfeo rivier en aan de voet van het Sierra Lujar gebergte. Motril ligt halverwege tussen de steden Malaga en Almeria en vormt het ideale vertrekpunt voor uw ontdekkingstochten langs de kustlijnen en binnenlanden van Andalusië. De vele toeristen bezoeken Motril niet alleen vanwege de schitterende stranden en het mooie weer, maar ook vanwege de overheerlijke streekgerechten en de fascinerende geschiedenis. Motril is de belangrijkste winkelstad aan de Costa Tropical en beschikt over uitstekende winkels, een hypermarkt, bars, restaurants en nachtclubs.

Gezien het subtropische klimaat en het heldere water van de Middellandse Zee is de provincie Granada een ideale bestemming voor watersportliefhebbers. Aan de Andalusische kust is het prachtig scuba-duiken.

In de mooie jachthaven van Motril kunt u terecht voor watersportfaciliteiten en bootexcursies. Vanuit de haven vertrekken veerdiensten naar Melilla, Al Hoceima en Nador.


Al Hoceima Gids

De Marokkaanse stad Al Hoceima ligt aan de rand van het Rifgebergte, aan de Middellandse Zeekust. De stad is een van de mooiste steden van Marokko. De stad wordt door de lokale bevolking ook wel Biya genoemd. Meer dan drie eeuwen lang stond Al Hoceima onder het bewind van de Spanjaarden, die de stad Villa Sanjuro noemden. Vandaag de dag is Al Hoceima een moderne stad waarin de Spaanse invloeden nog steeds merkbaar zijn. Veel inwoners spreken Spaans als tweede of derde taal, maar het merendeel van de bevolking spreekt het Berbers dialect Tamazight.

De haven biedt ruimte aan zowel vissersboten als veerboten. Toeristen kunnen bootjes huren voor het maken van dagtochten.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.