COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Waarom boeken bij
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.

Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor

We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoenen prijzen per dag voor onze klanten.

Veerboten naar El Hierro

El Hierro is het kleinste van de Canarische Eilanden, dat ten zuiden ten westen van de meer bekende buren. Het heeft de bijnaam 'Meridian Island' en is gelegen in de Atlantische Oceaan voor de kust van Afrika.

El Hierro De locatie op afstand en-cliff omzoomde kusten eenmaal verdiend de reputatie van het 'eiland aan het einde van de wereld', tot de beroemde Christopher Columbus reis in 1492.

De vreugde bij aankomst in El Hierro met de veerboot is niet te missen. Veerdiensten opereren de meeste dagen en varen van Los Cristianos-poort op het naburige eiland Tenerife naar Valverde op El Hierro. Tenerife zelf is goed verbonden met de rest van de Canarische eilanden en het vasteland vanaf Spanje, evenals met twee luchthavens.

De afgelegen ligging van het eiland is altijd een van de meest verleidelijke attracties. Zoals het geval is met alle Canarische Eilanden, El Hierro is vulkanisch en het terrein is dramatisch bergachtig met enorme steile rotsen waartegen de Atlantische golven crashen fel. Het eiland heeft slechts een vulkaanuitbarsting opgenomen, duurt een maand, in de 1793; sindsdien is de jeneverbes bossen, groenblijvende bossen en dennen hebben een groot deel van het terrein teruggewonnen, maar in het zuiden van het eiland is er duidelijk bewijs van de vulkanische activiteit, wereldvreemde rotsformaties die hier te vinden zijn.

El Hierro heeft veel om de bezoeker dat echt uniek is te bieden; het eiland werd door de UNESCO aangewezen als een Biosphere Reserve in 2000, wat betekent dat 60% van het grondgebied beschermd om zijn natuurlijke en culturele diversiteit te behschermen.

De doorschijnende wateren rond het eiland bieden ideale omstandigheden om te duiken het openbaren van de buitengewone zeeleven die woont onder hen. Het is een bewijs van de natuurlijke schoonheid van deze kusten dat elk jaar El Hierro herbergt een van Europa's grootste onderwater fotografie wedstrijden.

Restaurants en verblijfkosten zijn in overvloed te leveren over het eiland met traditioneel bereide maaltijden en een warm welkom.

Populaire veerbootmaatschappijen

  • 7 Afvaarten / Week 2 uur 30 min
  • Prijsaanvraag

El Hierro klantenrecensies

 • "Relaxed"

  Een heerlijk ontspannen begin van de dag. Zonnetje komt op boven het kleine vissershaventje van Puerto de Las Nieves bij Agaete. Ik kom bij de wagen waar ik mijn bagage in een locker kan opbergen zodat ik mijn zware koffer niet mee hoef te slepen aan boord. Er moet een euro in het slot op het deurtje maar ik heb slecht 50 cent muntjes. Dus ik vraag aan aan bemanninglid van de Ferry of hij kan wisselen. Hij loopt helemaal met me mee en stopt mij zware koffer voor mij in een hokje op de kar en doet een euro in het slotje, maar mijn koffer is net te groot en dus moet het in een ander hokje. Maar dat paste ook weer niet en dus zocht hij naar een derde hokje. Weer mijn veel te zware koffer uit de kar en er verderop weer ingetilt en toen paste het. Ik dank de man hartelijk en wil hem mijn 50 cent muntjes geven...maar daar wilde hij niets van weten. Hij betaalde met een vriendelijk glimlach dus gewoon mijn bagage hokje voor me.....nou hoe leuk begind dan de reis al?

  Lees meer Lees minder
 • "Reis naar la gomera"

  Stipt en ordentelijk.een aanrader.

  Lees meer Lees minder
 • "soepel"

  Overtocht verliep soepel en probleemloos. Mooie optie voor een oversteek naar la Gomera en weer terug

  Lees meer Lees minder
 • "Retourvaart Tenerife-La Gomera"

  Prima service en gratis omboeking geregeld naar een ander tijdstip van de terugvaart

  Lees meer Lees minder

Aan boord van de schepen

Neem voor vertrek al een kijkje aan boord van de veerboten.

Informatie, video's en beoordelingen

Routes en Havens in El Hierro