Melilla
Almeria
Veerboten naar Spanje
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Melilla naar Almeria Veerboot

De Melilla Almeria veerdienst verbindt Spanje met Spanje en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Naviera Armas veerdienst gaat tot 7 keer per week met een vaartijd van ongeveer 5 uur 30 minuten Terwijl de veerdienst van Balearia vertrekt tot 5 keer per week en duurt 5 uur.

Dus dat is een totaal van 12 overtochten per week op de Melilla Almeria route tussen Spanje en Spanje. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Melilla naar Almeria?

De reistijd per veerboot van Melilla naar Almeria is ongeveer 5h 15m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Melilla naar Almeria?

De prijs van de ferry overtocht van Melilla naar Almeria kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Melilla naar Almeria is 206 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Melilla naar Almeria?

Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Melilla naar Almeria. Dit zijn
  • Naviera Armas
  • Balearia

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Melilla naar Almeria?

Boek overtochten van Melilla naar Almeria via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Melilla naar Almeria?

Ja, je kunt als voetpassagier van Melilla naar Almeria reizen met
  • Naviera Armas
  • Balearia

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Melilla naar Almeria?

Ja, je kunt met een voertuig van Melilla naar Almeria reizen met
  • Naviera Armas
  • Balearia

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Melilla naar Almeria?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • Naviera Armas
  • Balearia

Wat is de afstand tussen Melilla en Almeria?

De afstand van Melilla naar Almeria is ongeveer 96 zeemijlen.

Melilla Gids

Melilla is een Spaanse toegediend stad gelegen aan de noord west Noord-Afrikaanse kust en deelt een grens met Marokko. De stad is naast de Alboran Zee en tegenover de zee van de Spaanse provincies Granada en Almeria. De stad heeft een oppervlakte van ongeveer 12 vierkante kilometer en is samen met Ceuta een van de twee permanent bewoond Spaanse toegediend steden op het Afrikaanse continent. De Marokkaanse afwikkeling van Beni Ansar ligt direct ten zuiden van Melilla en de dichtstbijzijnde Marokkaanse stad Nador. De havens van Melilla en Nador zijn beide gevestigd in dezelfde baai.

De stad lay-out is ingericht in een grote halve cirkel rond het strand en de haven van Melilla, aan de oostelijke kant van het schiereiland van Kaap Tres Forcas, aan de voet van de berg Gurugú en de monding van de Río de Oro.

De haven van Melilla en biedt een aantal dagelijkse verbindingen naar Almeria en Malaga in Spanje. Veel mensen die tussen Europa en Marokko reizen gebruiken de veerbootverbinding naar Melilla, voor zowel passagiers als vracht. De haven en aanverwante bedrijven vormen een belangrijke economische motor voor de stad.


Almeria Gids

De Spaanse stad Almería is gelegen aan de Middellandse Zee in het zuidoosten van het land. Almería ligt in Andalusië, een regio met een kustlijn die wordt gedomineerd door maagdelijk witte stranden en een woestijnachtig ecosysteem. Almeria was vroeger een van de belangrijkste havens binnen het kalifaat Córdoba. De stad wordt gekenmerkt door smalle straatjes en huizen met witgekalkte gevels. Almería kent een rijke geschiedenis en cultuur. Bovendien kunnen bezoekers genieten van prachtige stranden, bergen, natuurreservaten en overheerlijke gerechten.

Een populaire bezienswaardigheid is de Catedral de Almería, een schitterend gebouw in het hart van de stad. Deze kathedraal heeft veel weg van een fort en beschikt over torens en dikke muren om zich te kunnen verdedigen tegen Berberse piraten. Daarnaast zijn bezoekjes aan het Arabische fort Alcazaba en de Sala de Prehistoria zeker aan te raden voor liefhebbers van geschiedenis.

Vanuit de haven van Almería vetrekken veerboten naar Ghazaouet (Algerije), Oran (Algerije), Nador (Marokko) en Melilla. Daarnaast is er een jachthaven met ligplaatsen voor pleziervaartuigen.


Melilla naar Almeria Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 22/04/2024 en 28/04/2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Naviera Armas 14:00 20:00 6 uur di, wo
Balearia 15:00 21:30 6 uur 30 minuten wo, do, za
Naviera Armas 16:00 21:30 5 uur 30 minuten za
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.