COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Motril - Melilla is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Waarom boeken bij
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.

Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor

We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Motril - Melilla Veerbootmaatschappij

  • 2 Sailings Weekly 5 hr 30 min
  • Get price
  • 2 Sailings Weekly 4 hr 15 min
  • Get price

Motril Melilla Veerboot klantenrecensies

 • "Verbeteringen suggesties "

  Etenstijd misschien afstemmen op de klanten die de veerboot nemen? Ook de prijzenlijst opgehangen voor het eten zou veel duidelijker zijn voor de passagiers. Stiptheid was zeer oké en behulpzaam ook goed.

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder
 • "Baleriatrip "

  Weinig mogelijkheden bij het boeken van een ticket terwijl een grotere waaier aan mogelijkheden waren.

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder
 • "Good Experience on the Armas ferry"

  Super Good Experience! Clean ferry; lot of entertainment for kids Very friendly employees on their Armas ferry! Tip: I would like to see hairdresser or SPA treatment, etc that would be 👍

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder
 • "Waardering direct ferries"

  De schip was schoon en netjes. En vertrok precies op tijd.

  'Napoles' travelled on Napoles

  Lees meer Lees minder

Motril naar Melilla Veerboot

De Motril Melilla veerdienst verbindt Spanje met Spanje en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Balearia veerdienst gaat tot 2 keer per week met een vaartijd van ongeveer 5 uur 30 minuten Terwijl de veerdienst van FRS vertrekt tot 2 keer per week en duurt 4 uur 15 minuten.

Dus dat is een totaal van 4 overtochten per week op de Motril Melilla route tussen Spanje en Spanje. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Motril Gids

Motril ligt in de Spaanse provincie Granada. Het is de tweede grootste stad aan de Middellandse Zeekust. De stad ligt op ongeveer 70 kilometer van de stad Granada, dichtbij de Guadalfeo rivier en aan de voet van het Sierra Lujar gebergte. Motril ligt halverwege tussen de steden Malaga en Almeria en vormt het ideale vertrekpunt voor uw ontdekkingstochten langs de kustlijnen en binnenlanden van Andalusië. De vele toeristen bezoeken Motril niet alleen vanwege de schitterende stranden en het mooie weer, maar ook vanwege de overheerlijke streekgerechten en de fascinerende geschiedenis. Motril is de belangrijkste winkelstad aan de Costa Tropical en beschikt over uitstekende winkels, een hypermarkt, bars, restaurants en nachtclubs.

Gezien het subtropische klimaat en het heldere water van de Middellandse Zee is de provincie Granada een ideale bestemming voor watersportliefhebbers. Aan de Andalusische kust is het prachtig scuba-duiken.

In de mooie jachthaven van Motril kunt u terecht voor watersportfaciliteiten en bootexcursies. Vanuit de haven vertrekken veerdiensten naar Melilla, Al Hoceima en Nador.


Melilla Gids

De Spaanse toegediend stad Melilla ligt aan de noordwestkust van Afrika, en deelt een grens met Marokko. De stad is gescheiden van de Spaanse provincie Granada en Almeria door de Alboran Zee. Melilla, zoals Ceuta, was een vrijhaven voor Spanje toegetreden tot de Europese Unie. De Marokkaanse afwikkeling van Beni Ansar ligt direct ten zuiden van Melilla en de dichtstbijzijnde Marokkaanse stad Nador. De havens van Melilla en Nador zijn beide gevestigd in dezelfde baai. Vanaf 2011, had het een bevolking van 78.476, bestaande uit etnische Spanjaarden, etnische Riffijnse Berbers, en een klein aantal etnische Spaanse Joden. Zowel Spaanse als Riffijnse-Berberse zijn de twee meest gesproken talen, waarbij Spaans de enige officiële taal.

Vanuit de haven zijn er verschillende dagelijkse verbindingen naar Almeria en Malaga in Spanje. Veel mensen reizen tussen Europa en Marokko met de ferry links naar Melilla, voor zowel passagiers als vracht.