Corsica Sardinia Ferries

Corsica Sardinia Ferries, ook bekend als Corsica Ferries, verzorgt veerroutes vanuit Frankrijk en Italië naar Corsica, Sardinië en Elba.

Het bedrijf werd in de jaren zestig opgericht door Pascal P. Lota. Het eerste schip, de Corsica Express, vervoerde passagiers tussen Corsica en Italië. Sinds het prille begin is Corsica Ferries uitgegroeid tot de grootste aanbieder van overtochten tussen Corsica en Sardinië. Corsica Ferries verzorgt veilige en betaalbare veerdiensten naar schitterende bestemmingen. Corsica Ferries heeft al meer dan 3 miljoen passagiers mogen verwelkomen aan boord. Ongeveer twee derde van deze passagiers reisden naar Corsica.

Alle restaurants aan boord van Corsica Ferries zijn lid van de gerenommeerde organisatie Chaine des Rotisseurs. Hierdoor kunnen passagiers genieten van overheerlijke gerechten bereid door chef-koks. Corsica Sarinia Ferries biedt dagelijks maximaal 15 overtochten naar Corsica en Sardinië en 7 overtochten naar het Toscaanse eiland Elba.

Bekijk Corsica Sardinia Ferries dienstregelingen, prijzen en boek Corsica Sardinia Ferries ferry tickets met directferries.be. Op zoek naar een alternatieve route of veerbootmaatschappij? Geen zorgen, we zullen Corsica Sardinia Ferries ook vergelijken met alternatieve veerbootmaatschappijen.

Lees meer Lees minder

Alle Corsica Sardinia Ferries routes

Corsica Sardinia Ferries klantenrecensies.

 • "NICE-BASTIA MET CORSICA SARDINIA FERRIES"

  Mijn overtocht was alvast een goede ervaring. Zowel op- als afrijden van de ferry verliep vlot en tijdig , eten aan boord was prima, mijn hut net en comfortabel. De terugreis werd met een kwartier vervroegd en dat werd meermaals gecommuniceerd via mail, SMS en telefoon. Prima service!

  'Frank' reiste met Corsica Sardinia Ferries

  Lees meer Lees minder
 • "Vakantie naar Corsica"

  We hadden de overtocht van Toulon naar Ile Rousse geplant wat een goede keuze was ,ofwel 300 km verder rijden naar Italie of iets langer varen, alles verliep vlot en zijn op tijd vertrokken. Aan boord vind men ook alles, genieten van het uitzicht of een dutje doen. zijn over deze overtocht zeer tevreden en zoude het de volgende keer zeker terug doen.

  'Anonieme' reiste met Corsica Sardinia Ferries aan boord de Mega Express Five

  Lees meer Lees minder
 • "Mooi overtochten"

  Onze ferry-overtochten tussen Bastia en Livorno waren prachtig: Rustig en zonnig. We konden gebruikmaken van de gratis ligstoelen op het zonnedek. Bij het benaderen van de boot in Livorno moet je goed opletten dat je in de juiste rij terecht komt. Er zijn veel afvaartplaatsen daar. Wij hadden een huurauto die iets langer was dan 4 meter, terwijl we (op de gok) voor 4 meter geboekt hadden. Op de heenweg lette niemand daarop. Op de terugweg werd ons gezegd dat we een nieuw ticket moesten gaan kopen. Dan zouden we extra kosten moeten maken en - veel erger - de boot missen. Na enig aandringen dat er op de heenweg niets over was gezegd, mochten we gelukkig toch de boot op. De instructies van de Italiaanse medewerkers die je auto naar de juiste plek dirigeren, zijn ECHT Italiaans. Als we de humor er niet van konden inzien, zou het overkomen als BOOS, PANIEKERIG, ONGEDULDIG.

  'Jan-Willem en Irene' reiste met Corsica Sardinia Ferries

  Lees meer Lees minder
 • "roadtrip to corsica"

  uitstekende overtocht gemaakt van nice naar calvi,vrolijke bediening en comfortable rust stoelen en banken. mooie trip naar calvi,vrolijke bediening en comfortable rust/zit gedeelte en fijn buitendek.

  'Floor' reiste met Corsica Sardinia Ferries aan boord de Corsica Victoria

  Lees meer Lees minder