Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Golfo Aranci Veerboot Haven

  • Golfo Aranci Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Golfo Aranci vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Golfo Aranci Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Golfo Aranci Veerdiensten

Golfo Aranci Gids

Golfo Aranci Gids

De stad ligt aan de Golf die bekend staat als Golfo Aranci 18 km ten noordoosten van Olbia. stad ligt tussen het station en de haven met veerdiensten naar Civitavecchia. Golfo Aranci is door zijn haven een belangrijke toeristische centrum van Sardinië routes geworden. De stad werd in het verleden door de Aragons gedomineerd, en werd tijdens de Vroege jaren 1900 een belangrijke handelspoort. Golfo Aranci is tegenwoordig met zijn vele stranden uitgegroeid tot een populaire badplaats. De Golfo di Marinella is door zijn uitzonderlijke natuurlijke omgeving, witte stranden en prachtige rotsachtige landtongen erg populair bij de toeristen. De prachtige inham, omringd door de glooiende toppen van de Monte Canareddu en Monte Maiori en bedekt met weelderige mediterrane struikgewas wordt begrensd door tal van granieten rotsen, die zijn gevormd door het water.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.