Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Nice Veerboot Haven

  • Nice Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Nice vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Nice Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Nice Veerdiensten

Nice Gids

Nice Veerboot haven

De veerhaven van Nice heeft twee terminals die door een gratis shuttle service met elkaar verbonden zijn. Van hieruit vertrekken meerdere keren per dag overtochten naar Corsica. Nice is via de A8 makkelijk te bereiken, de stad ligt vlakbij Cannes en Menton die door voornamelijk Engelse en Italiaanse toeristen aangedaan worden. De oude stad is erg charmant, heeft vele restaurantjes met vers Mediterraans voedsel. Een leuke manier om tijd te doden is een wandeling langs de 'Promenade des Anglais'. Het klimaat is altijd zeer aangenaam en de uitzichten op zee telkens weer adembenemend.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.