Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Porto Torres Veerboot Haven

  • Porto Torres Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Porto Torres vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Porto Torres Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Porto Torres Veerdiensten

Porto Torres Gids

Porto Torres Gids

Porto Torres is een stad in de provincie Sassari, in het noorden van Sardinië, Italië. De stad Porto Torres ligt aan de kust van de Golf van Asinara, ongeveer 20 km ten noordwesten van Sassari. De drukke haven van de stad, bijna volledig kunstmatig, ligt aan de rechterkant van de monding van de rivier de Mannu. Porto Torres werd opgericht door een groep van Romeinse burgers in de I eeuw na Christus en werd 'Turris Libisonys' genoemd. De nederzetting ontwikkelde zich snel en werd een belangrijk handelscentrum en de haven, in het bijzonder voor goederen naar de haven van Ostia, en later, onder het bewind van de Flavio Keizers, een Romeinse Municipium. De stad pochte thermale baden, een aquaduct, tempels, basilieken en prachtige villa's, en was verbonden met andere gebieden in Sardinië door consulaire wegen.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.