COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Waarom boeken bij
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.

Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor

We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoenen prijzen per dag voor onze klanten.

Veerboten naar Rome

Met de Directferries.be Ferries to Rome gids krijgt alle informatie die u nodig hebt om uw ferry overtocht te plannen en boeken.

We bieden alle mogelijkheden naar Rome met een grote keuze aan overtochten, van de kortste en goedkoopste tot de langste en meest luxueuze.

Dienstregelingen en prijzen voor uw overtocht naar Rome vindt u snel en gemakkelijk door uw gewenste route te selecteren uit het menu, het aantal passagiers en op 'zoek' te klikken.

Populaire veerbootmaatschappijen

  • 14 Afvaarten / Week 6 uur
  • Prijsaanvraag
  • 7 Afvaarten / Week 6 uur 30 min
  • Prijsaanvraag
  • 5 Afvaarten / Week 6 uur 16 min
  • Prijsaanvraag
  • 3 Afvaarten / Week 6 uur 30 min
  • Prijsaanvraag

Rome klantenrecensies

 • "Good Old baby"

  Moby baby is geen baby meer, zo'n 45 jaar is gegaan sinds ze de meest geavanceerde scandinavische veerboot was. Maar haar exterieur design blijft en ze is een zeer elegant klein schip met zeer goede buitenterras ruimte en tal van standpunten. Het interieur is al vele malen veranderd, en die grote veranderingen in haar Sealink is nog steeds zichtbaar, zelfs enkele weinige originele interieur mengen goed met het moderne Moby interieur concept. Originele Jacaranda teak wandbekleding zijn verdwenen, net als de elegante Zweedse interieur - maar de koffie is goed en Moby baby blijft gaan - getransformeerd van exclusieve lange afstand nachtboot van de jaren zestig tot een moderne woon-ferry. Als je van veerboten houdt, dan is deze oude baby iets dat je niet mag missen!

  Lees meer Lees minder
 • "Uitstekende schip - een goede maatschappij!"

  Ik ben 51 jaar oud en afkomstig uit Sardinië, maar groeide op in Dorno (Pavia). Het is al bijna een halve eeuw geleden dat ik per boot reisde, ik heb ze allemaal geprobeerd, waaronder Moby Aki. MOBY is naar mijn mening heel concurrerend, zowel op land als aan boord. Veel complimenten en bedankt voor de service!

  Lees meer Lees minder
 • "ferry Genua-Palermo"

  prima ferry. eenvoudig schip, hut met goed bed. ontbijt wat aan de prijzige kant...

  Lees meer Lees minder
 • "Prima overtocht"

  Prima overtocht. Goed georganiseerd om aan/van boord te komen. Prima prijs/kwaliteit verhouding van de hutten, vriendelijk personeel. LET OP: We hebben geen gebruik gemaakt van de catering dus kunnen we dat NIET beoordelen. (daarom hieronder maar één ster)

  Lees meer Lees minder

Aan boord van de schepen

Neem voor vertrek al een kijkje aan boord van de veerboten.

Informatie, video's en beoordelingen

Routes en Havens in Rome