COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Porto Torres - Toulon is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Waarom boeken bij
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.

Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor

We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Sardinië naar Frankrijk.

Porto Torres - Toulon Veerbootmaatschappij

  • 3 Sailings Weekly 9 hr 15 min
  • Get price

Porto Torres Toulon Veerboot klantenrecensies

 • "Sardinie corsica"

  Het enige probleem is de haven van Porte Torres.het is zoeken naar het gebouw van corsica ferries niet goed aangegeven.Bij vroegtijdig inchecken is de terminal voor de gate absoluut niet voldoendej voor het aantal campers etc.in het naseizoen,ik denk dat in het hoogseizoen de chaos kompleet is.De verbinding is prima maar de terminal is een komplete chaos VOOR de gate.

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder
 • "fijne service aan boord"

  Fijne terugreis gehad van Porto Torres naar Toulon. We hadden weer hetzelfde probleem als bij de heenreis. Geen enkel informatiebord waar je moet zijn om je reservering om te zetten in tickets en dan zoeken waar de boot gaat vertrekken. Het was dan ook serieus zoeken in het donker daar onze ferrie vertrok om 23 u 's avonds. De boot had een half uur vertraging maar die werd tijdens de reis terug ingehaald. De trip zelf was fijn, vriendelijk personeel, nog mooiere hut als bij de heenreis. Aankomst in Toulon was perfect en daar zie je hoe het ook kan. Veel informatieborden zodat je zonder enige moeite weet waar je moet zijn. Een aanrader buiten het tekort aan informatie aan wal.

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder

Porto Torres naar Toulon Veerboot

De Porto Torres Toulon veerdienst verbindt Sardinië met Frankrijk. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Corsica Ferries. De veerdienst gaat maximaal 3 keer per week met een vaartijd van ongeveer 9 uur 15 minuten.

Porto Torres Toulon vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Porto Torres Gids

De Italiaanse stad Porto Torres ligt aan de noordwestkust van het eiland Sardinië. De stad is gelegen aan de baai van de Golf van Asinara. In Porto Torres bevinden zich verschillende historische bezienswaardigheden, waaronder de Basilica di San Gavino uit de elfde eeuw, de oudste Romaanse kerk van Sardinië. Daarnaast komen veel bezoekers af op de catacomben van Tanca Borgona, een ondergronds gangenstelsel dat werd gebouwd voor religieuze doeleinden.

De haven van Porto Torres is de tweede belangrijkste passagiershaven van Sardinië, na de haven van Olbia. Vanuit de haven van Porto Torres varen passagiers in 11 uur en 30 minuten naar Genua. Daarnaast zijn er veerdiensten naar Civitavecchia (7 uur en 15 minuten), Barcelona (11 uur en 15 minuten), Ajaccio (3 uur en 30 minuten), Propriano (4 uur) en Marseille (17 uur).


Toulon Gids

De Franse stad Toulon ligt aan de Middellandse Zeekust, ten oosten van Marseille. Het is de hoofdstad van het departement Var in de Provence. Toulon is gelegen rond een rotsachtige baai en wordt beschut door de rotsen van de 'Faron' met hun eeuwenoude vestingwerken. Toulon heeft een grote haven die de thuisbasis vormt voor de Franse marinevloot. Veel bezoekers wandelen graag door het oude centrum dat wordt gekenmerkt door gerestaureerde oude gebouwen en nauwe straatjes met tal van restaurants en cafés. De populairste toeristische attractie is misschien wel het Arsenal de Toulon dat dateert uit de tijd van Hendrik de Vierde en werd geopend in 1680. Het gebouw is te breden via een poort uit 1738. Bezoekers kunnen zich vergapen aan een schitterende collectie van schilderijen waaronder een prachtig werk van de negentiende-eeuwse schilder Antoine Morel Fatio genaamd 'De haven van Toulon in 1854.'

Vanuit de haven van Toulon Vanuit Toulon vertrekken veerboten naar Ajaccio, Bastia, Ile Rousse en Civitavecchia. De haven beschikt over twee terminals met moderne voorzieningen zoals cafetaria's, verkoopautomaten, een snackbar, toiletten en short stay als long stay parkeerplaatsen.