Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Livorno Veerboot Haven

  • Livorno Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Livorno vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Livorno Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Livorno Veerdiensten

Livorno Gids

Livorno Gids

Livorno is een havenstad aan de Tyrrheense Zee en de westelijke rand van Toscane, Italië. De stad is de hoofdstad van de provincie Livorno en de derde grootste haven aan de westkust van Italië. De haven van Livorno werd ontwikkeld onder de Medici. In 1618 werd Livorno een vrije haven verklaard, met een liberale grondwet die een toevloed van Joden, Grieken, Spaans moslims, Engels katholieken en een kosmopolitische menigte van andere vluchtelingen zag. Livorno bloeide, en trok de expat-gemeenschap (waaronder Shelley), waarbij de verengelsing van de naam van de stad Leghorn nog steeds in gebruik is. De eerste badinrichtingen van Europa werden hier gebouwd in de negentiende eeuw, toen het idee van zeevakanties populair werd. Oude zeegaande tradities zijn ook in leven gehouden door roeiwedstrijden gehouden tussen de verschillende wijken van de stad, zowel aan zee als op de grachten.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.