Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Propriano Veerboot Haven

  • Propriano Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Propriano vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Propriano Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Propriano Veerdiensten

Propriano Gids

Propriano Gids

Propriano is een gemeente van de Corse-du-Sud departement, op het eiland Corsica, in Frankrijk. Verscholen in het smalste deel van de Golfe de Valinco, de kleine haven van Propriano (Prupria), 8 km ten noordwesten van Sartène, ligt op een mooie natuurlijke haven, dat misbruikt werd door de oude Grieken, Carthagers en Romeinen, maar werd een belangrijk doelwit voor Saracen. De stad werd aangevallen door piraten in de achttiende eeuw, en het grotendeels werd verwoest. Gerenoveerd in de 1900, de stad heeft een bloeiende jachthaven, met veerdiensten naar Toulon, Marseille en Sardinië. De stad rond de haven is ook gegroeid in belang, grotendeels onder de richting van de steden burgemeester. Vandaag de dag is deze stad die ook een commerciële, vissen en zeilenhaven is, zeer gewaardeerd door aantal vakantiegangers die de serene uitstraling van Olmeto, een ideale 'brug' tussen de stranden en bergen vinden.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.