Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Savona Veerboot Haven

  • Savona Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Savona vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Savona Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Savona Veerdiensten

Savona Gids

Savona Gids

Savona is een zeehaven en gemeente van de provincie Savona in de Noord-Italiaanse regio Ligurië in de Riviera di Ponente aan de Middellandse Zee. Savona heeft een lange en tamelijk brutale verleden, gedeeltelijk te wijten aan de nabijheid van Genua, die een voortdurende rivaliteit tussen de twee steden heeft gezorgd. Dit leidde ook tot zware bombardementen in de Tweede Wereldoorlog en de huidige Savona is het resultaat van aanzienlijke verbouwing. Maar ondanks dit alles, de stad is nu een van de grootste havens en exporteert veel producten naar zowel het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten vanuit Italië, met inbegrip van onder andere Italiaanse auto's. Vlakbij de haven vindt u een het middeleeuwse centrum. De nadruk ligt op het indrukwekkende Priamar vesting. Deze enorme bolwerk kijkt uit over de zee en werd gebouwd in de 16e eeuw door de Genuezen. Vandaag zult u merken dat het ook de thuisbasis van een aantal musea, een kunstgalerie en zelfs een hostel.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.