Marseille
Propriano
Veerboten naar Corsica
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Marseille naar Propriano Veerboot

De Marseille Propriano veerdienst verbindt Frankrijk met Corsica en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Corsica Linea veerdienst gaat tot 5 keer per week met een vaartijd van ongeveer 11 uur Terwijl de veerdienst van La Meridionale vertrekt tot 2 keer per week en duurt 12 uur 15 minuten.

Dus dat is een totaal van 7 overtochten per week op de Marseille Propriano route tussen Frankrijk en Corsica. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Marseille naar Propriano?

De reistijd per veerboot van Marseille naar Propriano is ongeveer 11h 37m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Marseille naar Propriano?

De prijs van de ferry overtocht van Marseille naar Propriano kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Marseille naar Propriano is 561 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Marseille naar Propriano?

Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Marseille naar Propriano. Dit zijn
  • Corsica Linea
  • La Meridionale

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Marseille naar Propriano?

Boek overtochten van Marseille naar Propriano via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Wat is de afstand tussen Marseille en Propriano?

De afstand van Marseille naar Propriano is ongeveer 233 zeemijlen.

Marseille Gids

Marseille is de tweede grootste stad van Frankrijk en is gelegen aan de Middellandse Zee kust in het zuiden van het land. De haven van de stad is ook de grootste commerciële haven van Frankrijk. De belangrijkste verkeersader van de stad strekt zich uit naar het oosten van de Oude Haven (Vieux Port) naar de Réformés kwartaal. Twee grote forten flankeren de ingang van de oude haven-Fort Saint-Nicolas aan de zuidzijde en het Fort Saint-Jean in het noorden. Verder uit in de baai van Marseille is de Frioul-archipel, liggen vier eilanden, waarvan één de locatie van Château d'If is, beroemd gemaakt door de Dumas roman De graaf van Monte Cristo. Het centrum van Marseille heeft een aantal autovrije zones, met name rue St Ferréol, Cours Julien nabij het Conservatorium, de Cours Honoré-d'Estienne-d'Orves uit de oude haven en het gebied rond het Hôtel de Ville.

Vier veerbootmaatschappijen bieden veerdiensten van Marseille naar Corsica, Sardinië, Algerije en Tunesië. Er zijn vier verschillende terminals, allemaal gelegen in de "gares maritimes sud" (zuidelijke terminals) district. Nationale Terminals een en twee zijn voor passagiers van en naar Corsica en Sardinië, terwijl International Terminals drie en vier zijn voor passagiers van en naar Algerije en Tunesië.


Propriano Gids

De Franse stad Propiano is gelegen op het eiland Corsica, in het zuidwesten van het eiland aan het hoofd van de Valinco Golf en in het noordwesten van Sartène. Het centrum van de stad is een aangename plek om te verkennen met de traditionele huizen nu vaak overgenomen door luxe winkels, cafés en bars. De stad is nu een van de meest populaire resorts in Corsica te wijten aan de vele stranden die in de buurt zijn voor bezoekers om te genieten, met inbegrip van het Plage de Lido waar de prijzen ongeveer 1 km van de stad.

Veel gebouwen in Propriano gaan terug tot het begin van de 19e eeuw, toen de haven werd opgericht. Hoewel dezelfde locatie eerder bezet was door de Romeinen en Grieken, weinig is gebleven van de oude Propriano, die vaak aangevallen werd en grotendeels verwoest door piraten in de 18e eeuw.

Vanuit de haven vertrekken veerboten naar Marseille, met een reistijd van ongeveer 12 uur en 30 minute.


Marseille naar Propriano Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 20/05/2024 en 26/05/2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Corsica Linea 18:30 07:30 13 uur di, do, za
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.