St Malo naar Jersey Veerboot

De St Malo Jersey veerdienst verbindt Frankrijk met Jersey. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Condor Ferries. De veerdienst gaat maximaal 14 keer per week met een vaartijd van ongeveer 1 uur 20 minuten.

St Malo Jersey vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

St Malo - Jersey Veerbootmaatschappij

 • Condor Ferries
  • 14 Afvaarten / Week 1 uur 20 min
  • Prijsaanvraag

Gemiddelde St Malo Jersey tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste St Malo Jersey boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

St Malo Jersey Veerboot klantenrecensies

 • "prima verzorgd"

  Een goede reis van St Malo naar Jersey als voetganger en retour. De stoelen waren van te voren gereserveerd. Alles liep gesmeerd. We kregen een dag vóór de reis een mailtje met reserveringsbevestiging met het verzoek deze uit te printen. Dat was nog even een dingetje omdat we al op reis waren en geen printer in de buurt. Achteraf blijkt dat niet nodig te zijn. Het is voldoende als je het reserveringsnummer via de mail op je telefoon kunt laten zien. De catering aan boord was aan te prijs, vooral als je in euro's wilde betalen i.p.v. in ponden. De taxfree maakte dat dan wel weer goed.

  'Giovanni' reisde mee op de route St Malo Jersey (St Helier) met Condor Ferries aan boord de Condor Rapide

  Lees meer Lees minder
 • "trip naar Jersey"

  Goede reis gehad. Vriendelijk personeel en correcte behandeling.

  'Erwin' reisde mee op de route St Malo Jersey (St Helier) met Condor Ferries aan boord de Condor Rapide

  Lees meer Lees minder
 • "Retour St. Malo - Jersey."

  Prima overtocht in de tijd van 1 uur en 20 minuten. Vaste genummerde zitplaatsen aan boord. Uitgebreid buffetcounter, een tax-free shop en een geldwissel kantoor. De auto's worden snel gelost. Op de terugweg stormde het behoorlijk, maar wij kwamen toch op tijd in St. Malo aan.

  'S.L. van der Linden' reisde mee op de route St Malo Jersey (St Helier) met Condor Ferries aan boord de Condor Rapide

  Lees meer Lees minder
 • "Overzet Saint Malo / Jersey"

  Vlotte klokvaste verbinding tussen Saint Malo en Jersey. Correcte dienstverlening en vriendelijk personeel. Voldoende ruimte voor de wagen zonder risico op schade. Mogelijkheid om duty free te winkelen.

  'Alain Van Ryckeghem' reisde mee op de route St Malo Jersey (St Helier) met Condor Ferries aan boord de Condor Rapide

  Lees meer Lees minder

St Malo Gids

De Franse stad en zeehaven van St Malo ligt in Bretagne in het noordwesten van Frankrijk en ligt op het Engels Kanaal kust. Het werd gebouwd op een eiland van graniet en heeft een unieke sfeer, een mooi landschap en mooie stranden. St Malo is populair bij toeristen uit heel Europa, hoewel het voor sommige bezoekers het is nog maar het begin of het einde van een vakantie naar Bretagne als ze gebruik maken van de haven van de stad om ook van en naar Engeland te krijgen. De stad wordt algemeen beschouwd als de mooiste kanaal haven van Frankrijk met zijn geplaveide straten, hotels, bars, restaurants en winkels. Er zijn straten en pleinen omzoomd met hoge herenhuizen die op hun beurt worden omsloten door een compleet circuit van wallen. De moderne haven verbindt nu de citadel met het vasteland.

De haven van St Malo heeft twee nieuwe ferry terminals die goede voorzieningen voor passagiers met inbegrip van cadeauwinkels, cafés en wisselkantoor hebben. Veerdiensten vanuit de haven vertrekken naar Poole, Portsmouth en Weymouth in Engeland, via de Kanaaleilanden.