Boek uw overtocht naar Newcastle

De veerhaven van Newcastle in Engeland verbindt u met Amsterdam (IJmuiden) in Nederland met een keuze uit 7 ferry overtochten per week. De duur van de Newcastle naar Amsterdam overtocht uit 15 uur 45 minuten en het kruispunt wordt bediend door DFDS Seaways.

Newcastle Havenkaart

Klik voor Kaart

Newcastle Veerboot Alternatieven

Newcastle Veerdiensten

 • DFDS Seaways
  • 7 afvaarten / week 15 uur 45 min
  • Prijsaanvraag

Newcastle Gids

Op het eerste gezicht, Newcastle - virtuele hoofdstad van het gebied tussen Yorkshire en Schotland – lijkt op een andere noordelijke industriële agglomeratie, maar de oevers van de Tyne zijn bijna twee duizend jaar oud en de stad heeft een grotere breedte van attracties dan veel van zijn rivalen. De Romeinen waren de eersten om de rivier hier te overbruggen, het "nieuwe kasteel" verscheen al in 1080. In de zeventiende eeuw, een regionaal monopolie op kolen uitvoer heeft rijkdom en macht naar Newcastle gebracht en - evenals de stad een nieuwe uitdrukking aan de Engels taal gegeven – dit heeft een invloed gehad op de andere grote industrie, scheepsbouw. Op een gegeven moment werd een kwart van 's werelds scheepvaart hier gebouwd, en de eerste stoomtrein en stoomturbine kwamen ook uit een fabriek in Newcastle. In de negentiende eeuw op hoogtijdagen, de ingenieurs en bouwers van Newcastle hebben de stad een elegantie gegeven die de verwoestingen van de recente ontwikkeling heeft overleefd.

Hoe kom je in Newcastle Veerboot Haven

 • Newcastle Haven Adres

  Royal Quays, North Shields, Tyne and Wear NE29 6EE

 • Newcastle Accommodatie

  Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Newcastle vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Newcastle Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!