Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Newcastle Veerboot Haven

  • Newcastle Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Newcastle vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Newcastle Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Newcastle Veerdiensten

Newcastle Gids

Newcastle Gids

Op het eerste gezicht, Newcastle - virtuele hoofdstad van het gebied tussen Yorkshire en Schotland – lijkt op een andere noordelijke industriële agglomeratie, maar de oevers van de Tyne zijn bijna twee duizend jaar oud en de stad heeft een grotere breedte van attracties dan veel van zijn rivalen. De Romeinen waren de eersten om de rivier hier te overbruggen, het "nieuwe kasteel" verscheen al in 1080. In de zeventiende eeuw, een regionaal monopolie op kolen uitvoer heeft rijkdom en macht naar Newcastle gebracht en - evenals de stad een nieuwe uitdrukking aan de Engels taal gegeven – dit heeft een invloed gehad op de andere grote industrie, scheepsbouw. Op een gegeven moment werd een kwart van 's werelds scheepvaart hier gebouwd, en de eerste stoomtrein en stoomturbine kwamen ook uit een fabriek in Newcastle. In de negentiende eeuw op hoogtijdagen, de ingenieurs en bouwers van Newcastle hebben de stad een elegantie gegeven die de verwoestingen van de recente ontwikkeling heeft overleefd.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.