Newhaven
Dieppe
Veerboten naar Frankrijk
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Newhaven naar Dieppe Veerboot

De Newhaven Dieppe veerdienst verbindt Engeland met Frankrijk. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, DFDS Seaways. De veerdienst gaat maximaal 21 keer per week met een vaartijd van ongeveer 4 uur.

Newhaven Dieppe vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Newhaven naar Dieppe?

De reistijd per veerboot van Newhaven naar Dieppe is ongeveer 4h. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Newhaven naar Dieppe?

De prijs van de ferry overtocht van Newhaven naar Dieppe kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Newhaven naar Dieppe is 271 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Newhaven naar Dieppe?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Newhaven naar Dieppe en dat is
 • DFDS Seaways

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Newhaven naar Dieppe?

Boek overtochten van Newhaven naar Dieppe via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Wat is de afstand tussen Newhaven en Dieppe?

De afstand van Newhaven naar Dieppe is ongeveer 80 zeemijlen.

Newhaven Dieppe Veerboot klantenrecensies

 • "Oversteek Dieppe - New Haven"

  Alles prima op tijd. Reis vlekkeloos, alleen omroepen van boodschappen is voor een vreemdeling (niet Frans of Engels) niet te verstaan!

  'Côte d'Albâtre' travelled on Côte d'Albâtre

  Lees meer Lees minder
 • "Oversteek Dieppe - New Haven"

  Alles prima op tijd. Reis vlekkeloos, alleen omroepen van boodschappen is voor een vreemdeling (niet Frans of Engels) niet te verstaan!

  'Côte d'Albâtre' travelled on Côte d'Albâtre

  Lees meer Lees minder
 • "Oversteek Dieppe - New Haven"

  Alles prima op tijd. Reis vlekkeloos, alleen omroepen van boodschappen is voor een vreemdeling (niet Frans of Engels) niet te verstaan!

  'Côte d'Albâtre' travelled on Côte d'Albâtre

  Lees meer Lees minder

Newhaven Gids

Newhaven is een stad gelegen aan de zuidkust van Engeland in het graafschap East Sussex. Newhaven ligt aan de monding van de rivier de Ouse, in de vallei van de rivier in de South Downs. In de loop der eeuwen is de rivier gemigreerd tussen Newhaven en Seaford, in reactie op de groei en het verval van een shingle spit (ondiepte) op zijn mond. Het grootste deel van de stad is gelegen aan de westkant van de rivier, er is ook een woonwijk aan Denton en Mount Pleasant op de hellingen van de Downs in het oosten. Industriële gebieden liggen aan de oostkant van de rivier net als alle drie de stations die Newhaven dienen; Newhaven Town, Newhaven Harbour en de nu overbodige Newhaven Marine. Recente woningbouw heeft plaatsgevonden in het West Quay, Harbour Heights en augustus Fields.

De haven van Newhaven is een kleine, maar drukke haven. De ingang bevindt zich tussen twee pieren, beschermd tegen de sterke wind door een stevige golfbreker in het westen. De haven is de poort naar Dieppe aan de zuidoostelijke kust van Frankrijk. Er zijn een paar voorzieningen in de haven, waaronder een supermarkt en een koffiebar. Voorzieningen voor gehandicapte passagiers zijn ook beschikbaar. Er zijn speciaal ontworpen ontspanningsruimten en rolstoelvriendelijk gebieden in de terminal.


Dieppe Gids

De havenstad Dieppe ligt in het noorden van Frankrijk, en op het Engels Kanaal kust bij de monding van de rivier de Arques, beroemd om zijn sint-jakobsschelpen. Straten Dieppe's zijn gevuld met winkels en restaurants, en de wekelijkse markt brengt kleur en traditie naar het centrale plein. De stad was ooit een belangrijke haven voor de handel in specerijen en ivoor, en zijn kasteel museum is zeker een bezoek waard. De kalksteen en vuursteen fort, herbouwd op het westen kliffen in de 15e eeuwse huizen collecties van het museum: maritiem, ivoren gebeeldhouwd door Dieppe ambachtslieden sinds de 16e eeuw, schilderijen van Boudin, Lebourg en Pissarro, etsen van Braque. Het Vieux-Château (Old Castle) bevat de maritieme geschiedenis van de stad en een van de mooiste collecties van ivoor houtsnijwerk in Europa. Voor bezoekers die houden van het buitenleven, is er een 18-holes golfbaan in de buurt maken van Dieppe een goede keuze voor golfliefhebbers en sportfaciliteiten zijn ook tennisbanen en andere watersporten behoren.

De haven, met zijn jachthaven en vissershaven, ligt in het hart van de stad. Trawlers en vissersboten zorgen voor een kleurrijk spektakel die vele schilders trekken.


Newhaven naar Dieppe Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 27/05/2024 en 2/06/2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
DFDS Seaways 09:30 13:45 4 uur 15 minuten Ma, vr, za, zo
DFDS Seaways 09:45 14:00 4 uur 15 minuten di
DFDS Seaways 10:30 14:30 4 uur wo
DFDS Seaways 11:00 15:00 4 uur do
DFDS Seaways 17:00 21:00 4 uur Alledaags
DFDS Seaways 23:00 04:00 5 uur Ma, wo, do, vr, za, zo
DFDS Seaways 23:30 04:00 4 uur 30 minuten di
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.