Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Jersey Veerboot Haven

  • Jersey Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Jersey vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Jersey Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Jersey Veerdiensten

Jersey Gids

Jersey Veerboot haven

De veerterminal van Jersey staat in St Helier en verwelkomt jaarlijks meer dan 750.000 passagiers en 120.000 auto's. Er zijn 2 passagiersterminals in de haven van Jersey - de Elizabeth Terminal en de Albert Terminal. De Elizabeth Terminal wordt gebruikt gedurende het hele jaar gebruikt voor de passagiers- en auto-veerdiensten van Condor Ferries. De Albert Terminal wordt gebruikt voor de seizoensgebonden passagiers veerdiensten van Manche Iles Express. St Helier is de hoofdstad van het eiland Jersey en is ideaal om te shoppen. In de hoofdstraten - King Street, Queen Street, Bath Street en Halkett Street vind je een uitgebreid winkelaanbod, variërend van bekende ketens tot souvenirwinkels en exclusieve boetiekjes. Veel winkeliers hanteren lage belastingvrije prijzen op verscheidene artikelen.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.