Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Olbia Veerboot Haven

  • Olbia Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Olbia vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Olbia Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Olbia Veerdiensten

Olbia Gids

Olbia Gids

De stad Olbia ligt op een vlakte, in het verste punt landinwaarts van de Golf van Olbia, aan de noord - oostelijke kust van Sardinië, vlakbij het eiland Tavolara. Olbia is een belangrijke stad in dit gebied en heeft een drukke haven en luchthaven. In feite, de haven van Olbia is de drukste op het hele eiland met duizenden bezoekers iedere dag, vooral in de zomer. De stad wordt verondersteld te zijn gesticht in Punische tijden (6e eeuw voor Christus) en werd een belangrijke handelsnederzetting in de Romeinse tijd. De vele archeologische zijn getuigen van deze bloeiende Romeinse periode . In de jaren 60 heeft Olbia een demografische veranderingen gehad in verband met de snelle ontwikkeling in de toeristische sector van de hele Gallura regio. De economie is gebaseerd op het toerisme, maar de stad beschikt ook over een gezonde voeding industrie en een belangrijke landbouw, vissen en mosselsector.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.