COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Santa Teresa di Gallura - Bonifacio is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Waarom boeken bij
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.

Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor

We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Alternatieven voor Santa Teresa di Gallura - Bonifacio

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Sardinië naar Corsica.

Aan boord van de schepen

Santa Teresa di Gallura - Bonifacio Veerbootmaatschappij

  • 4 Sailings Daily 50 min
  • Get price
  • 3 Sailings Daily 1 hour
  • Get price

Santa Teresa di Gallura Bonifacio Veerboot klantenrecensies

 • "Fijne boottocht"

  Klein haventje, aanvankelijk niet helemaal duidelijk hoe het zat. Uiteindelijk wees het zich vanzelf uit. Wel eerst naar het ticketkantoor om je uitdraai van bv Directferries om te laten zetten in een ticket van Ichnusa. Mooie overtocht, aardige medwerkers.

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder
 • "Mooie overtocht"

  Prachtige overtocht van Sardinie naar Corsica waar je aankomt bij de prachtige krijtrotsen van Bonifacio. Prima service en keurig volgens tijdschema.

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder
 • "prima"

  prima overtocht

  'Moby Bastia' travelled on Moby Bastia

  Lees meer Lees minder
 • "Geweldig"

  Het was een hele fijne reis! Rustige vaart en nette voor. Ook een keurig schoon toilet! 

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder

Santa Teresa di Gallura naar Bonifacio Veerboot

De Santa Teresa di Gallura Bonifacio veerdienst verbindt Sardinië met Corsica en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Moby Lines veerdienst gaat tot 4 keer per dag met een vaartijd van ongeveer 50 minuten Terwijl de veerdienst van Ichnusa Lines vertrekt tot 3 keer per dag en duurt 1 hour.

Dus dat is een totaal van 49 overtochten per week op de Santa Teresa di Gallura Bonifacio route tussen Sardinië en Corsica. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Santa Teresa di Gallura Gids

Santa Teresa di Gallura is een stad gelegen aan de noordelijke punt van het Italiaanse eiland Sardinië, aan de Straat van Bonifacio. Van de stad twee stranden van de zuidelijke kust van Corsica duidelijk kan worden gezien. Er zijn een aantal toeristische winkels in de belangrijkste stad plein, hoewel moet worden opgemerkt dat veel tijdens de wintermaanden gesloten. Rena Bianca, belangrijkste strand van Santa Teresa's, is gelegen in het noorden van de stad en is altijd druk in de zomer met toeristen en de lokale bevolking genieten van de warme, kristalheldere water. Populaire toeristische attracties in de stad zijn onder andere de 16e eeuw Longosardo toren die werd gebouwd op een rotsachtige heuvel met uitzicht op de zee. Het werd gebouwd tijdens de Aragonese periode en heeft een prachtig uitzicht op de baai van Porto Longone en de witte kliffen die de Corsicaanse stad van Bonifacio omringen. Aan de linkerkant, de kust afdaalt naar het strand van Rena Bianca, die op korte afstand van de kliffen van de "Isola Monica", waar de sporen van verlaten grotten blijven eindigen.

Onder Romeinse heerschappij, de diepe natuurlijke haven van Santa Teresa Gallura, was de belangrijkste haven van Sardinië. De moderne haven is een van de meest moderne havens in de regio en biedt regelmatige veerdiensten tussen Sardinië en Corsica.


Bonifacio Gids

De stad Bonifacio ligt op de zuidpunt van Corsica in Frankrijk. De stad ligt aan de Middellandse Zee kust en is gescheiden van Sardinië door de 11 kilometer brede Straat van Bonifacio. Het is een stad die op de beste en enige grote haven aan de zuidkust. De stad is een populaire toeristische bestemming in de zomer voor een deel te wijten aan de nabijheid van mooie stranden en ook vanwege de geschiedenis en de toeristische attracties die Torra di Sant 'Amanza, Torra di Sponsaglia, Église Saint-Dominique de Bonifacio en Église Sainte omvatten Marie-Majeure de Bonifacio.

Bonifacio heeft twee prehistorische sites van enig belang: de oude grot beschutting van Araguina-Sennola nabij het dorpje Capello net ten noorden van de stad en een chambered graf van Vasculacciu verder naar het noorden in de buurt van Figari. De eerste is de site van de Vrouwe van Bonifacio, een vrouwelijke begrafenis-koolstof gedateerd op ongeveer 6570 voor Christus, die ofwel laat Mesolithicum of vroegneolithische. De tweede behoort tot de megalithische cultuur en wordt gedateerd op de Midden-Neolithicum. De uitlijning van de twee en het grootschalige gebruik van vuursteen van Monte Arci in Sardinië toont aan dat de baai van Bonifacio was een route naar het binnenland van Corsica van de vroegste tijden.