Santa Teresa di Gallura naar Bonifacio Veerboot

De Santa Teresa di Gallura Bonifacio veerdienst verbindt Sardinië met Corsica en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Moby Lines veerdienst gaat tot 4 keer per dag met een vaartijd van ongeveer 50 minuten Terwijl de veerdienst van Blu Navy vertrekt tot 4 keer per dag en duurt 1 uur.

Dus dat is een totaal van 56 overtochten per week op de Santa Teresa di Gallura Bonifacio route tussen Sardinië en Corsica. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Santa Teresa di Gallura - Bonifacio Veerbootmaatschappij

Gemiddelde Santa Teresa di Gallura Bonifacio tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Santa Teresa di Gallura Bonifacio boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Santa Teresa di Gallura Gids

Santa Teresa di Gallura is een stad gelegen aan de noordelijke punt van het Italiaanse eiland Sardinië, aan de Straat van Bonifacio. Van de stad twee stranden van de zuidelijke kust van Corsica duidelijk kan worden gezien. Er zijn een aantal toeristische winkels in de belangrijkste stad plein, hoewel moet worden opgemerkt dat veel tijdens de wintermaanden gesloten. Rena Bianca, belangrijkste strand van Santa Teresa's, is gelegen in het noorden van de stad en is altijd druk in de zomer met toeristen en de lokale bevolking genieten van de warme, kristalheldere water. Populaire toeristische attracties in de stad zijn onder andere de 16e eeuw Longosardo toren die werd gebouwd op een rotsachtige heuvel met uitzicht op de zee. Het werd gebouwd tijdens de Aragonese periode en heeft een prachtig uitzicht op de baai van Porto Longone en de witte kliffen die de Corsicaanse stad van Bonifacio omringen. Aan de linkerkant, de kust afdaalt naar het strand van Rena Bianca, die op korte afstand van de kliffen van de "Isola Monica", waar de sporen van verlaten grotten blijven eindigen.

Onder Romeinse heerschappij, de diepe natuurlijke haven van Santa Teresa Gallura, was de belangrijkste haven van Sardinië. De moderne haven is een van de meest moderne havens in de regio en biedt regelmatige veerdiensten tussen Sardinië en Corsica.

Bonifacio Gids

De stad Bonifacio ligt op de zuidpunt van Corsica in Frankrijk. De stad ligt aan de Middellandse Zee kust en is gescheiden van Sardinië door de 11 kilometer brede Straat van Bonifacio. Het is een stad die op de beste en enige grote haven aan de zuidkust. De stad is een populaire toeristische bestemming in de zomer voor een deel te wijten aan de nabijheid van mooie stranden en ook vanwege de geschiedenis en de toeristische attracties die Torra di Sant 'Amanza, Torra di Sponsaglia, Église Saint-Dominique de Bonifacio en Église Sainte omvatten Marie-Majeure de Bonifacio.

Bonifacio heeft twee prehistorische sites van enig belang: de oude grot beschutting van Araguina-Sennola nabij het dorpje Capello net ten noorden van de stad en een chambered graf van Vasculacciu verder naar het noorden in de buurt van Figari. De eerste is de site van de Vrouwe van Bonifacio, een vrouwelijke begrafenis-koolstof gedateerd op ongeveer 6570 voor Christus, die ofwel laat Mesolithicum of vroegneolithische. De tweede behoort tot de megalithische cultuur en wordt gedateerd op de Midden-Neolithicum. De uitlijning van de twee en het grootschalige gebruik van vuursteen van Monte Arci in Sardinië toont aan dat de baai van Bonifacio was een route naar het binnenland van Corsica van de vroegste tijden.