Olbia naar Livorno Veerboot

De Olbia Livorno veerdienst verbindt Sardinië met Italië en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Moby Lines veerdienst gaat tot 14 keer per week met een vaartijd van ongeveer 6 uur 45 minuten Terwijl de Grimaldi Lines veerdienst loopt tot 14 keer per week met een duur van 8 uur.

Dus dat is een totaal van 28 overtochten per week op de Olbia Livorno route tussen Sardinië en Italië. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Olbia naar Livorno Alternatieven

Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van Sardinië naar Italië pagina.

Olbia - Livorno Veerbootmaatschappij

  • Moby Lines
    • 14 Afvaarten / Week 6 uur 45 min
    • Prijsaanvraag
  • Grimaldi Lines
    • 14 Afvaarten / Week 8 uur
    • Prijsaanvraag

Gemiddelde Olbia Livorno tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Olbia Livorno boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Olbia Gids

Olbia is een Italiaanse stad in het noordoosten van Sardinië, in de Gallura subregio. De stad heeft een lange geschiedenis, en hoewel het tegenwoordig veelal wordt gezien als een transit stad voor reizigers die aankomen in of vertrekken uit Sardinië, Olbia heeft genoeg charmes om wat aandacht te verdienen in zijn eigen recht. Olbia heeft een of twee belangrijke bezienswaardigheden in de stad, en zijn kleine historische centrum is een aangename plaats om te kuieren en in een restaurant of bar te zitten. De stad is niet duur, en is een goede uitvalsbasis voor een dag of twee - misschien langer, als je van plan bent om een boottocht te nemen, en om de stranden of nabijgelegen bezienswaardigheden te verkennen. De belangrijkste attractie van Olbia is de middeleeuwse Pisan-romaanse kerk, uitgehouwen Gallurisch graniet. In de apsis zijn twee 13e-eeuwse fresco's, de linker verbeeldt San Simplicio, de patroonheilige van Olbia. De Festa di San Simplicio, grootste festival van Olbia, wordt gevierd voor drie dagen in medio mei.

De haven van Olbia ligt op een eiland verbonden met de stad door een lange dijk. Auto veerboten verbinden Olbia met bestemmingen naar het Italiaanse vasteland waaronder Genua en Civitavecchia, nabij Rome. ASPO bus nummer 9 verbindt de haven met de stad. Extra bestemmingen zijn beschikbaar van Golfo Aranci, een haven in het noorden van Olbia.

Livorno Gids

De Italiaanse stad Livorno is een belangrijke havenstad aan de westkust van Italië. Veel cruiseschepen bezoeken Livorno want het is de maritieme toegangspoort tot de regio Toscane. De stad is ook een belangrijke ferry terminal. Veel toeristen bezoeken Livorno op weg naar Toscane de belangrijkste toeristische bestemmingen van Florence, Pisa, Lucca en Siena. Livorno is ontworpen als een "Ideaal stad" tijdens de Italiaanse Renaissance, toen het werd geregeerd door de groothertog van de Medici-familie. Belangrijkste toevoegingen zijn ontworpen door de architect Bernardo Buontalenti aan het eind van de 16e eeuw. De Medici poort werd over het hoofd gezien en verdedigd door torens en forten die leidt naar het centrum van de stad. Net als veel andere Italiaanse steden, werd Livorno eens omringd door stadsmuren die gebouwd werden om zijn burgers te beschermen tegen indringers. Veel van deze oude muren zijn nog steeds te zien en zijn zeker een bezoek waard.

De haven beschikt over moderne faciliteiten, waaronder rolstoelhellingen en toiletten en douche faciliteiten voor reizigers. De andere faciliteiten zijn onder andere bars, restaurants, reizigersinformatie service kiosks, een conferentiecentrum en een wachtruimte. Vanuit de haven vertrekken veerboten naar Bastia, Olbia, Golfo Aranci, Cagliari en Tunesië.